Nathalie Duivenvoorden in Tromso

Nathalie Duivenvoorden in Tromso - Michel Didier | Tiliboo-afrobeat.com

...e Duivenvoorden in Tromso (Hardcover). Nathalie Duivenvoorden wordt geïnspireerd door landschap, licht en kleur ... Nathalie Duivenvoorden - Uitgeverij Waanders & de Kunst ... . En wat haar betreft hoef je daar... Nathalie Duivenvoorden in Tromsø - Een Nederlandse kunstenaar in Noorwegen. Tweet. Nathalie Duivenvoorden tekent en wordt geïnspireerd door landschap, licht en kleur. Door Michel Didier Duivenvoorden maakte een reis naar Noorwegen. Want als iets inspiratie kan geven, dan is dat het ervaren van het noorderlicht. Nathalie Duivenvoorden in Tromso | ISBN 9789462620483 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegt ... Nathalie Duivenvoorden in Tromsø - Een Nederlandse ... ... . Nathalie Duivenvoorden in Tromso | ISBN 9789462620483 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Nathalie Duivenvoorden maakt tekeningen van landschappen. Dat doet ze met heel scherp geslepen kleurpotlood. Haar werk is daardoor zeer inte...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Didier
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Nathalie Duivenvoorden in Tromso.pdf

OMSCHRIJVING

Nathalie Duivenvoorden wordt geïnspireerd door landschap, licht en kleur. En wat haar betreft hoef je daar niet voor naar heinde en verre te reizen om te aanschouwen, te bewonderen en ermee aan de slag te gaan. Duivenvoorden maakte een reis naar Noorwegen. Want als iets inspiratie kan geven, dan is dat het ervaren van het noorderlicht. In de winter. Gewapend met warme kleding, een fototoestel, heel veel kleurpotloden en een puntenslijper. Dit boek laat de ruim dertig tekeningen zien die het resultaat zijn van haar reis. Tekeningen met noorderlicht, maar ook gewoon hele mooie landschappen.Dit boek is het zesde deel in de Inspiratie-reeks, een initiatief van de Stichting 'Van Vlissingen Art Foundation.' Deze stichting ondersteunt sinds 2008 talentvolle, Nederlandse beeldend kunstenaars. Hun ontwikkeling, hun inspiratie, dat is waar het in deze boekenserie om draait.

Wil je het boek lezen?Nathalie Duivenvoorden in Tromso in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Didier. Lezen Nathalie Duivenvoorden in Tromso Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN