Kunst, Katoen En Kastelen

Kunst, Katoen En Kastelen - W.H. Nijhof | Tiliboo-afrobeat.com

...Katoen En Kastelen (Hardcover). Jan Herman van Heek (1873-1957) was een spraakmakende Twentse textielfabrikant in de eerste helft van de ... W.H. Nijhof, Kunst, katoen en kastelen. J.H. van Heek ... ... ... Art Peperkamp. Na tien jaar Kunst en Kastelen starten wij met een nieuwe uitdaging onder de naam "Art Malden".In het weekend van 11 (vernissage op uitnodiging), 12 en 13 september stellen wij kunst van meer dan 30 kunstenaars tentoon in de5000m2 grote tuin van gastheer en mede kunstenaar Hans Janssen. Kunst, Katoen en Kastelen De Enschedese textielfabrikant Jan van Heek (1873-1957) had één vurige passie: de laatmiddeleeuwse kunst. ... Kunst katoen en kastelen - Kasteel Huis Bergh ... . Kunst, Katoen en Kastelen De Enschedese textielfabrikant Jan van Heek (1873-1957) had één vurige passie: de laatmiddeleeuwse kunst. Als verzamelaar van vooral handschriften en schilderijen genoot hij een internationale reputatie. Kunst, Katoen En Kastelen (eBook) W.H. Nijhof is een geweldige au...

INFORMATIE

AUTEUR
W.H. Nijhof
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Kunst, Katoen En Kastelen.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Herman van Heek (1873-1957) was een spraakmakende Twentse textielfabrikant in de eerste helft van de twintigste eeuw. Het waren roerige jaren vol heftige strijd in Oost-Nederland, waarin de opkomst van het socialisme en het groeiende arbeidersverzet centraal stonden en massale stakingen trieste dieptepunten vormden.Jan van Heek had één vurige passie: de laatmiddeleeuwse kunst. Als verzamelaar van vooral handschriften en schilderijen genoot hij een internationale reputatie. Zijn collectie is te zien in kasteel Huis Bergh in 's Heerenberg. Zijn mecenaat was daarnaast gericht op het behoud van middeleeuwse kerken in Nederland, Duitsland en Engeland.

Wil je het boek lezen?Kunst, Katoen En Kastelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.H. Nijhof. Lezen Kunst, Katoen En Kastelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN