Handvol tijd, een

Handvol tijd, een - Kit Pearson | Tiliboo-afrobeat.com

...tijd, een (Paperback). Patricia lijkt in niets op haar moeder ... Een handvol geluk - Santa Montefiore - Chicklit ... . Ze is lang niet zo mooi en zelfverzekerd en dat wordt haar goed duidelijk gemaakt... Onlangs las ik een bericht van iemand die zei dat de coronacrisis de wereld voorgoed zou veranderen. Ten goede of ten kwade, ... De coronacrisis is voor ons allemaal een gekke, rare tijd. We missen elkaar. We zijn beperkt in het opzoeken van vrienden of familie, het knuffelen van oma en opa. Sociaal contact ... De zussen Viann en Isabelle hebben alti ... Nieuws - GZB ... . Sociaal contact ... De zussen Viann en Isabelle hebben altijd een goede band gehad, ondanks hun verschillen. Isabelle, de jongste en brutaalste van de twee, woont in Parijs, terwijl Viann op het platteland van Frankrijk een rustig bestaan leidt met haar man Antoine en hun dochtertje. Zeker vijf passagiers zitten nog altijd vast op het c...

INFORMATIE

AUTEUR
Kit Pearson
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Handvol tijd, een.pdf

OMSCHRIJVING

Patricia lijkt in niets op haar moeder. Ze is lang niet zo mooi en zelfverzekerd en dat wordt haar goed duidelijk gemaakt door de neefjes en nichtjes bij wie ze de zomervakantie moet doorbrengen. Ze ziet het leven somber in tot het moment waarop ze een oud zakhorloge vindt waarmee ze de tijd - en uiteindelijk ook het leven - naar haar hand kan zetten.

Wil je het boek lezen?Handvol tijd, een in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kit Pearson. Lezen Handvol tijd, een Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN