De legende van de Klaverhoeve

De legende van de Klaverhoeve - Clemens Wisse | Tiliboo-afrobeat.com

...nde van de Klaverhoeve Op een winteravond, eind 1700, sluit de boerin van de Klaverhoeve haar dronken man buiten ... De legende van de Klaverhoeve | Boeken, Lezen, Legenden ... . Ondanks zijn gebonk op deuren en luiken doet zij niet open, zodat hij doodvriest. De legende van de Klaverhoeve Op een winteravond, eind 1700, sluit de boerin van de Klaverhoeve haar dronken man buiten. Ondanks zijn gebonk op deuren en luiken doet zij niet open, zodat hij doodvriest. De legende van de Klaverhoeve Op een winteravond, eind 1700, sluit de boerin van de Klaverhoeve haar dronken man buiten. Ondanks zijn gebonk op deuren en luiken doet zij niet open, zodat hij doodvriest. De legende van de Klaverhoev ... De legende van de Klaverhoeve - Clemens Wisse ... ... . Ondanks zijn gebonk op deuren en luiken doet zij niet open, zodat hij doodvriest. De legende van de Klaverhoeve Op een winteravond, eind 1700, sluit de boerin van de Klaverhoeve haar dronken man buiten. Ondanks zijn g...

INFORMATIE

AUTEUR
Clemens Wisse
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
De legende van de Klaverhoeve.pdf

OMSCHRIJVING

GROTE LETTER UITGAVEOp een winteravond, eind 1700, sluit de boerin van de Klaverhoeve haar dronken man buiten. Ondanks zijn gebonk op deuren en luiken doet zij niet open, zodat hij doodvriest. Sindsdien waart zijn wraakzuchtige geest rond op de hoeve en spreekt men van 'de legende van de Klaverhoeve...'. Het is ruim honderd jaar later als Trees verliefd wordt op haar jeugdvriendje Bart. Maar de toekom¬stige boerin van de Klaverhoeve trouwt niet met een knecht, dat weten beiden. Dus trouwt Trees met boerenzoon Gerrit en na de geboorte van hun kinderen is de opvolging van de hoeve een feit. Als Gerrit verongelukt, wordt zijn dood in verband ge¬bracht met de legende van de Klaverhoeve. Dan neemt Trees een besluit met verstrekkende gevolgen.

Wil je het boek lezen?De legende van de Klaverhoeve in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clemens Wisse. Lezen De legende van de Klaverhoeve Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN