De Antiquair

De Antiquair - Julián Sánchez | Tiliboo-afrobeat.com

...air Artur Aiguader wordt vermoord en zijn adoptiezoon, schrijver Enrique Alonso, gaat op eigen houtje aan de slag om de moordenaar te vinden ... de antiquair : House clearance in Picardie ... . Alles draait hierbij om een geheimzinnig, antiek manuscript. Het begin van De antiquair verloopt stroef en traag met veel lange, ingewikkelde zinnen en een overdaad aan details. antiquair iemand die voor zijn beroep handelt in oude kunstvoorwerpen en siervoorwerpen en in oude gebruiksvoorwerpen met een historische of esthetische waarde zoals meubelen enz.; antiekhandelaar Antieke Meubelen vind u op DeAntieksite.nl: antiek van de vakhandel in Nederland en België. Kasten, tafels en stoelen, b ... Antiquair - 5 definities - Encyclo ... .; antiekhandelaar Antieke Meubelen vind u op DeAntieksite.nl: antiek van de vakhandel in Nederland en België. Kasten, tafels en stoelen, banken, bureau's, kisten, kleinmeubelen ... Lijst van de vakhandelhandelaren op deAntieksite...

INFORMATIE

AUTEUR
Julián Sánchez
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Antiquair.pdf

OMSCHRIJVING

Artur Aiguader, handelaar in antiquiteiten en oude manuscripten, wordt vermoord. Hij laat zijn aangenomen zoon Enrique Alonso een in het Latijn geschreven manuscript na. Enrique slaat aan het vertalen omdat hij vermoedt dat dit manuscript iets met de moord op Artur te maken heeft. Het blijkt in de vijftiende eeuw te zijn geschreven door een bouwmeester van de Kathedraal van Barcelona, en bevat cryptische aanwijzingen over de plaats waar een magisch voorwerp uit de Joodse geschiedenis verborgen is. Enrique gaat op zoek, maar hij is niet de enige met belangstelling voor het mysterieuze object. Met De antiquair heeft Julián Sánchez een fascinerende literaire thriller vol mystiek en avontuur geschreven.

Wil je het boek lezen?De Antiquair in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julián Sánchez. Lezen De Antiquair Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN