Cardiologie

Cardiologie - none | Tiliboo-afrobeat.com

...logie is het medische specialisme dat zich bezighoudt met het opsporen, diagnosticeren en behandelen van ziekten van het hart ... Zuyderland | Cardiologie - Zuyderland Medisch Centrum ... .Een cardioloog is een medisch specialist die zich heeft toegelegd op de cardiologie.. De cardioloog maakt hiervoor van een aantal onderzoeken gebruik, waarvan de polsslag, de systolische en diastolische bloeddruk, het ECG of 'hartfilmpje', de echografie van het ... Cardiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met diagnostiek en behandeling van hart- en vaatziekten. Mensen met problemen aan hart en vaten worden behandeld door een 'hartspecialist', oftewel een cardioloog. Bekende hartaand ... Amsterdam UMC, Locatie VUmc - Cardiologie ... . Mensen met problemen aan hart en vaten worden behandeld door een 'hartspecialist', oftewel een cardioloog. Bekende hartaandoeningen zijn bijvoorbeeld een hartinfarct of angina pectoris ... Cardiologie is een medisch specialisme waarbij hart en bloedvaten centraal staan. In de westerse wereld zijn hart- en vaatziekten een veel voork...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Cardiologie.pdf

OMSCHRIJVING

Cardiologie is het resultaat van een volledige herziening van het in 1995 verschenen Leerboek cardiologie. De hoofdstukken bieden een weerslag van de uitgebreide ervaring van internationaal gerenommeerde cardiologen, hun collectieve kennis en de nieuwste inzichten op het zich verbredende en snel evoluerende gebied van de cardiologie Deze nieuwe editie onderscheidt zich bovendien door meer aandacht voor aspecten van de huidige dagelijkse praktijk van de cardiologie.Cardiologie is primair bedoeld voor studenten geneeskunde en arts-assistenten en vormt voorts een waardevol naslagwerk voor iedere cardioloog, internist en huisarts.

Wil je het boek lezen?Cardiologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Cardiologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN