Under the dome (gevangen)

Under the dome (gevangen) - Stephen King | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij Under the dome (gevangen). Bij de vooraankondiging van "Gevangen" vond ik het onderwerp al meteen intrigerend; een dorp gevangen in een koepel ... Under the dome (gevangen) - Stephen King | 9789024564347 ... ... . Ik was nieuwsgierig naar twee dingen; wat gebeurt er met de bewoners, en hoe is die koepel daar gekomen. Gevangen (Under The Dome) is een roman van Stephen King uit 2009.Het gaat over een dorp dat gevangen wordt gehouden door een mysterieuze koepel. King deed in 1976 al een poging om de roman te schrijven, maar gaf dit op. Voor het boek was namelijk erg veel onderzoek nodig. Pas jaren later durfde King het aan de roman te gaan schrijven. Geschreven bij Under the dome ... Under the dome (Gevangen), | 9789024564347 | Boek ... ... . Voor het boek was namelijk erg veel onderzoek nodig. Pas jaren later durfde King het aan de roman te gaan schrijven. Geschreven bij Under the dome (gevangen). Sommige hier geven de indruk dat ze het het boek na de serie gelezen hebben of dat de seri...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen King
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Under the dome (gevangen).pdf

OMSCHRIJVING

Van het ene op het andere moment wordt de gemeente Chester's Mill volledig van de buitenwereld afgesneden door een mysterieuze energiekoepel. Iedereen die op dat moment binnen was zit gevangen, iedereen die buiten was kan er niet meer in. Wie of wat in de weg zat, stond of lag wordt met chirurgische precisie doormidden gesneden.Zodra de machtigste en meest corrupte man in de stad beseft dat niemand hem nog kan tegenhouden, vormt hij een microtirannie waarbij Gestapopraktijken verbleken. Degenen die daartegen in verzet komen, proberen uit alle macht de koepel open te krijgen, en de strijd wordt des te prangender als duidelijk wordt dat de lucht in de koepel langzaam maar zeker op raakt.

Wil je het boek lezen?Under the dome (gevangen) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen King. Lezen Under the dome (gevangen) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN