Sjeumig

Sjeumig - Pepijn Lanen | Tiliboo-afrobeat.com

...is het debuut van Pepijn Lanen, beter bekend als rapper Faberyayo van o ... Sjeumig - Boek 9026336624 Pepijn Lanen,… - voor €6 ... .a. De Jeugd van Tegenwoordig (JVT) en LeLe. In deze verhalenbundel geeft Pepijn Lanen ons een kijkje in het bizarre brein van een originele geest. In Sjeumig schaadt de overdaad aan taalgrappen inderdaad, maar er is wel hoop. De paar keer dat Lanen de spijker echt op zijn kop slaat, is het wel echt raak. Cilla Geurtsen. Pepijn Lanen - Sjeumig. Anthos, Amsterdam, 164 blz. € 16,95. 0 Reacties Sjeumig book. Read ... Studystore | Sjeumig, Lanen, Pepijn | 9789026336621 ... . Anthos, Amsterdam, 164 blz. € 16,95. 0 Reacties Sjeumig book. Read 46 reviews from the world's largest community for readers. In deze verhalenbundel geeft Pepijn Lanen ons een kijkje in het bizarre bre... Met Sjeumig maakt hij zijn debuut als schrijver. Sjeumig bestaat uit 18 korte verhalen die flink wat ingrediënten gemeen hebben. Zo heeft de hoofdpersoon vaak last van een stevige kater en zijn de personages niet altijd menselijk, maar hebben z...

INFORMATIE

AUTEUR
Pepijn Lanen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sjeumig.pdf

OMSCHRIJVING

Sjeumig is het debuut van Pepijn Lanen, beter bekend als rapper Faberyayo van o.a. De Jeugd van Tegenwoordig (JVT) en LeLe. In deze verhalenbundel geeft Pepijn Lanen ons een kijkje in het bizarre brein van een originele geest. Van sprookjesachtig tot realistisch hedendaags zet hij met een geheel eigen stem en rijke fantasie een bijzondere wereld neer. De verhalen in Sjeumig zijn geïllustreerd met achttien prachtige tekeningen van veel geprezen grafisch ontwerper en illustrator Piet Parra. Taalvernieuwer Pepijn Lanen combineert Nederhop en straattaal met een meer klassieke verteltraditie. Sjeumig spreekt hierdoor lezers aan die houden van Kees van Kooten, Remco Campert, Herman Brusselmans, Herman Koch en Nico Dijkshoorn. Maar zal ook een feest der herkenning zijn voor hedendaagse muziekliefhebbers en de fans van Faberyayo en De Jeugd van Tegenwoordig. Faberyayo's soloalbum Coco verscheen eind 2012. Het nieuwe album van JVT, Ja, natúúrlijk, kwam met stip binnen in de hitlijsten.

Wil je het boek lezen?Sjeumig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pepijn Lanen. Lezen Sjeumig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN