Een mens als jij

Een mens als jij - Hans Bouma | Tiliboo-afrobeat.com

...s als jij (Hardcover). Gedichten voor lief en leedIn dit boek vind je gedichten die zowel in tijden van vreugde en geluk als in tijden van pijn, ... Hoe hoort een spiritueel mens te reageren als hij/zij ... ... ... 'We kunnen iemand als jij goed gebruiken' is juist.. In iemand als jij, een man zoals hij, een minister als zij, mensen als wij, mensen zoals jij en ik, enz. is volgens de taalnorm telkens alleen de onderwerpsvorm van het persoonlijk voornaamwoord juist, dus: ik, jij, hij, zij, wij, zij.. Vraag nooit de weg aan een ruimtelijke onbenul als ik. (niet: als mij) Als jij je wilt verdiepen in de wereld van een welzijnswerker moet je ... Wat voor persoon ben jij? - Alle-Tests.nl ... .. Vraag nooit de weg aan een ruimtelijke onbenul als ik. (niet: als mij) Als jij je wilt verdiepen in de wereld van een welzijnswerker moet je zeker weten dat het werken met mensen echt iets voor jou is. Je kunt dit toetsen aan de hand van de vijf volgende kenmerken. Het is fijn dat je deze eigenschappen al een beetje in huis hebt. Natuurlijk word jij tijdens je opleiding in deze kernkwaliteiten gecoacht. Als het voornaamwoord de functie van onderwer...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Bouma
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Een mens als jij.pdf

OMSCHRIJVING

Gedichten voor lief en leedIn dit boek vind je gedichten die zowel in tijden van vreugde en geluk als in tijden van pijn, verdriet en gemis herkenning zullen bieden. Gedichten bij een geboorte, een huwelijk, een verjaardag, vriendschap, ervaringen van geluk maar ook gedichten bij tegenslagen, ziekte, ouder worden, het verlies van een beminde en je eigen sterfelijkheid.Steeds weet Hans Bouma stem te geven aan wat mensen verrukt en ontroert, pijn doet en tot wanhoop brengt. De gedichten zijn van hem, ze vertonen zijn handschrift. Maar ze zijn evenzeer van zijn lezer die zich vrij mag voelen de gedichten te gebruiken ten tijde van vreugde of verdriet.

Wil je het boek lezen?Een mens als jij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Bouma. Lezen Een mens als jij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN