De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet

De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet - David Mitchell | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet / druk Heruitgave ... De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet - YouTube ... . Wat een geweldige kijk in een stuk Nederlandse geschiedenis en wat een rijke beschrijving van de menselijke aard! In vele opzichten deed het boek mij denken aan de grote Russen uit de negentiende eeuw; de gedetailleerdheid, de beschrijving van de personen, de eeuwige strijd tussen goed en kwaad. Deze eerste scène zet de toon van de roman, die donderdag 27 mei in het Nederlands verschijnt als De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet. Niet alleen worden we onthaald op de grote stilist die Mitchell zich ... bol.com | De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet ... ... . Niet alleen worden we onthaald op de grote stilist die Mitchell zich gedurende het gehele boek zal betonen ('De kikkers staken plots hun gekwaak, zodat ineens, alsof er een gordijn van geluid wordt ... David Mitchell - De niet verhoorde g...

INFORMATIE

AUTEUR
David Mitchell
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet.pdf

OMSCHRIJVING

Eind 1799 vertrekt Jacob de Zoet naar het eilandje Decima. Het is de verste handelspost van de VOC in Japan, dat verder afgesloten is van de wereld. Als jonge griffier moet hij de corruptie aantonen van het vorige opperhoofd. Dat valt niet goed bij zijn landgenoten die ook hun graantje meepikten, maar het brengt hem de vriendschap van een Japanse tolk. De Zoet komt in de ban van Orito, een Japanse vroedvrouw die, als dank voor het redden van een baby, mag studeren bij de Nederlandse arts Marinus op Decima. Meegesleept door liefde en werk doorziet De Zoet niet het verraad van de man die hij het meest vertrouwt en de naderende gevolgen.Bedrog en vertrouwen, liefde en lust, schuld en geloof, koelbloedige moord en wonderlijke onsterfelijkheid spelen een rol in deze fantastische roman, die uiterst levendig het bestaan schildert van gewone - en buitengewone - mensen die gevangen zitten in de aardverschuiving tussen Oost en West.

Wil je het boek lezen?De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Mitchell. Lezen De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN