De maîtresse

De maîtresse - Danielle Steel | Tiliboo-afrobeat.com

...roman De maîtresse van Danielle Steel gaat het om de keuze tussen een luxeleventje of de kans op echte liefde ... De maîtresse - Danielle Steel | 9789024578450 | Standaard ... ... . De hoofdpersoon is de beeldschone Natasha, die alles heeft wat haar hartje begeert: kleding van Dior en Chanel, een verblijf op een enorme luxe jacht en diners aan de Middellandse Zee. De maîtresse heeft alle macht in de relatie Het zijn van een maîtresse is fantastisch! Maar alleen in het begin. Het zijn van een maîtresse heeft zijn spannende momenten en dat zijn juist die momenten die veel vrouwen ov ... bol.com | De macht van de maitresse, R. Diekstra ... ... . Het zijn van een maîtresse heeft zijn spannende momenten en dat zijn juist die momenten die veel vrouwen over de streep helpen om uiteindelijk een maîtresse te gaan worden. Al de macht ligt in het begin van de relatie bij de vrouw. Een maîtresse is een buitenechtelijke minnares of bijzit.Deze Franse aanduiding betekent letterlijk "meesteres".. Een "maîtraisse en titre" is een o...

INFORMATIE

AUTEUR
Danielle Steel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De maîtresse.pdf

OMSCHRIJVING

Als je naar vrijheid verlangtDe beeldschone Natasha, die alles heeft wat haar hartje begeert: kleding van Dior en Chanel, een verblijf op een enorme luxe jacht en diners aan de Middellandse Zee. Het enige waar het haar aan ontbreekt is vrijheid.Theo Luca, een eigenzinnige jonge schilder, ziet haar aan de arm van miljardair Vladimir Stanislas en krijgt Natasha niet uit zijn hoofd. Hij is dolverliefd. Maar wil zij wel weg van haar luxe leven? En zal Vladimir haar ooit laten gaan?Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Er zijn al meer dan 600 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen.

Wil je het boek lezen?De maîtresse in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Danielle Steel. Lezen De maîtresse Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN