De Beproeving van de Tweeling

De Beproeving van de Tweeling - Margaret Weis | Tiliboo-afrobeat.com

...eving van de Tweeling (Paperback). Tegen beter weten in opent Raistlin Majere een poort naar de Afgrond om de overstap te maken naar de wereld ... 1: Het Tijdperk van de Tweeling. 2: De Strijd van de ... ... ... De oude god Torval wordt dagelijks uitgedaagd door de nieuwe generatie goden die uit is op de heerschappij over de wereld. Het enige middel om hen te stoppen, zijn de geheimzinnige Vijf Beenderen van de Vektia-draken, ooit verstopt door de drakengodin Vindrash tijdens de schepping van de wereld. Legenden / 3 De Beproeving van de Tweeling | ISBN 9789024533077 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (twe ... De beproeving van de tweeling (Legenden): Amazon.co.uk ... ... . Legenden / 3 De Beproeving van de Tweeling | ISBN 9789024533077 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De beproeving van de tweeling (Legenden): Amazon.es: Weis, Margaret, Hickman, Tracy, Karreman, Fred, Karreman, Eric: Libros en idiomas extranjeros Legenden 3 - De beproeving van de t...

INFORMATIE

AUTEUR
Margaret Weis
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Beproeving van de Tweeling.pdf

OMSCHRIJVING

Tegen beter weten in opent Raistlin Majere een poort naar de Afgrond om de overstap te maken naar de wereld van de goden. Met de beeldschone Crysania aan zijn zijde gaat hij het gevecht aan met de Koningin van de Duisternis om een plek tussen de goden te verwerven. Tegelijkertijd worden Caramon en Tasselhof naar de toekomst geteleporteerd, twee jaar verder dan de bedoeling was. Het tweetal komt in een toekomst terecht waar Raistlin alleenheerser is. Het is een grauwe, dode wereld, waar de goden zijn verslagen en waar alle leven vrijwel verdwenen is.Het is nu aan Caramon en Tasselhof om te achterhalen hoe ze deze afschuwelijke toekomst kunnen voorkomen. Oude vrienden en vreemde bondgenoten schieten Caramon te hulp, maar de laatste grote stap om zijn broer een halt toe te roepen, zal hij zelf moeten zetten. De laatste stap... de Afgrond in.

Wil je het boek lezen?De Beproeving van de Tweeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margaret Weis. Lezen De Beproeving van de Tweeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN