Veranderen 3.0

Veranderen 3.0 - Wendy Nieuwland | Tiliboo-afrobeat.com

...en 3.0 werkt vanuit het paradigma dat voor duurzame verandering het hele systeem een rol speelt ... Veranderen 3.0 + stiftje - Wendy Nieuwland;;Maaike ... ... . Bij 'veranderen' gaat het met name over het veranderen van collectief gedrag (resulterend in een organisatiecultuur); het lastigste en belangrijkste onderdeel van organisatieverandering. Gedrag is maar heel beperkt rationeel bepaald. Veranderen 3.0 is een prachtig boek over een van de moeilijkste veranderopgaven: duurzame verandering realiseren door aan de slag te gaan met gedrag binnen en tussen organisaties.. De auteurs presenteren de theorie en praktijk van de manier waarop zij vanuit hun bureau 'Ge ... Veranderen 3.0 - Gewoon aan de slag ... .. De auteurs presenteren de theorie en praktijk van de manier waarop zij vanuit hun bureau 'Gewoon aan de slag' verandering faciliteren. Veranderen 3.0 geeft op praktische wijze inzicht in het herkennen van dile...

INFORMATIE

AUTEUR
Wendy Nieuwland
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Veranderen 3.0.pdf

OMSCHRIJVING

Veranderen 3.0 1e druk is een boek van Wendy Nieuwland uitgegeven bij Lindonk & de Bres. ISBN 9789079679362 Met voorwoord door Menno Lanting Hoe kun je ervoor zorgen dat organisatieveranderingen wél succesvol zijn? Dat ingezette veranderingen worden voortgezet, zonder daar aan te hoeven trekken en sleuren? Hoe krijg je mensen mee in veranderprocessen, zonder dat je stuurloos wordt? Op die vragen geeft dit boek antwoorden. Door verandering van binnenuit te laten ontstaan, gebruikmakend van hoe gedrag van nature verandert, werk je aan duurzame verandering. In dit boek laten we zien hoe je ieders aangeboren vermogen te veranderen kunt gebruiken voor organisatieverandering. We putten daarvoor uit onze eigen ervaringen met het faciliteren van verandering in organisaties van binnenuit onder de titel 'Veranderen 3.0'. Aan die werkwijze liggen zeven essentiële principes ten grondslag die we in dit boek uitwerken. Met veel voorbeelden en casussen laten we zien hoe dit in de praktijk werkt. Met denk- en doe-opdrachten dagen we je uit dit toe te passen bij je eigen veranderopgaves.

Wil je het boek lezen?Veranderen 3.0 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Nieuwland. Lezen Veranderen 3.0 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN