Ochtendrood in Avondland

Ochtendrood in Avondland - Rik Ghesquiere | Tiliboo-afrobeat.com

...rood in Avondland (Paperback). Ochtendrood in Avondland 1e druk is een boek van Rik Ghesquiere uitgegeven bij Brave New Books ... Hoe Vlaanderen een voorbeeld kan nemen aan Singapore ... ... . ISBN 9789402166255... 'Ochtendrood in Avondland, kan Vlaanderen leren van Singapore?' door Rik Ghesquiere - Onze prijs: €20,51 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Ochtendrood in Avondland. Wat verklaart het fenomenaal ontwikkelingssucces van Singapore? En kan dit recept voor robuuste groei van een economie model... Ochtendrood in Avondland clusief en kwalitatief beter is, kan ons helpen om deze beide en andere uitdagingen te trotseren ... bol.com | Ochtendrood in Avondland, Rik Ghesquiere ... ... ... Ochtendrood in Avondland clusief en kwalitatief beter is, kan ons helpen om deze beide en andere uitdagingen te trotseren. Stel dat de Vlaamse of Belgische overheid gedu - ... Ochtendrood in Avondland | ISBN 978940216382...

INFORMATIE

AUTEUR
Rik Ghesquiere
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Ochtendrood in Avondland.pdf

OMSCHRIJVING

Ochtendrood in Avondland 1e druk is een boek van Rik Ghesquiere uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402163827 Wat verklaart het fenomenaal ontwikkelingssucces van Singapore? En kan dit recept voor robuuste groei van een economie model staan om ook in Vlaanderen en België hogere welvaart en beter welzijn in de komende decennia duurzaam te bevorderen? In dit boek gaat Rik Ghesquiere na hoe Singapore erin geslaagd is in recordtijd zijn levensstandaard op te tillen van onderontwikkeld tot bij de hoogste ter wereld. Vervolgens stelt hij de vraag of de bevindingen van deze merkwaardige prestatie overdraagbaar zijn naar andere regio's of landen, in het bijzonder Vlaanderen en België. Kunnen wij voor de beleidsuitdagingen die nu op ons afkomen inspiratie putten uit het voorbeeld van deze stadstaat? Voor een coherent antwoord verkent de auteur niet alleen economie, maar ook geschiedenis, literatuur en filosofie, alsook psychologie en politieke wetenschappen. Uiteindelijk formuleert hij een fascinerend streefdoel voor de komende generatie in deze turbulente tijden waarbij kritiek op Singapore zeker niet wordt geschuwd.

Wil je het boek lezen?Ochtendrood in Avondland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rik Ghesquiere. Lezen Ochtendrood in Avondland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN