Mamma Agata's Italiaanse kookles

Mamma Agata's Italiaanse kookles - Chiara Lima | Tiliboo-afrobeat.com

...Agata's Italiaanse kookles (Hardcover). Eenvoudige en authentieke familierecepten zoals alleen 'la mamma' ze maaktIedereen kan wel een beetje ... De lekkerste kookworkshops & culinaire vakanties in Italië ... ... ... Eenvoudige en authentieke familierecepten zoals alleen 'la mamma' ze maakt Iedereen kan wel een beetje Italiaans koken, maar de knepen van het vak kun je alleen leren van een echte Italiaanse 'mamma', en niet de eerste de beste. Agata Lima werkte al als jong meisje in de keuken van een rijke Amerikaanse dame, die in een prachtige villa woonde in het Zuid-Italiaanse Ravello. Mamma Agata's Italiaanse kookles | ISBN 9789044734140 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) ... Mamma Agata's Italiaanse kookles - Chiara Lima | Boeken.com ... . Mamma Agata's Italiaanse kookles | ISBN 9789044734140 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mamma Agata's Italiaanse kookles bij k...

INFORMATIE

AUTEUR
Chiara Lima
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mamma Agata's Italiaanse kookles.pdf

OMSCHRIJVING

Eenvoudige en authentieke familierecepten zoals alleen 'la mamma' ze maaktIedereen kan wel een beetje Italiaans koken, maar de knepen van het vak kun je alleen leren van een echte Italiaanse 'mamma', en niet de eerste de beste. Agata Lima werkte al als jong meisje in de keuken van een rijke Amerikaanse dame, die in een prachtige villa woonde in het Zuid-Italiaanse Ravello. Daar had ze de eer om te mogen koken voor enkele van de grootste sterren van de fifties en sixties, waaronder Humphrey Bogart, Elizabeth Taylor, Jacqueline Kennedy, Marcello Mastroianni en Anita Ekberg, die er als gasten verbleven. Vandaag heeft 'Mamma Agata' haar eigen kookschool, samen met haar dochter Chiara, die dit boek schreef, haar man en haar schoonzoon, op een adembenemende locatie met uitzicht over de Amalfikust. In dit bijzondere boek deelt Mamma Agata haar enorme ervaring en verklapt ze haar recept voor een aantal eenvoudige en authentieke Zuid-Italiaanse gerechten, waaronder Gnocchi alla Sorrentina, Risotto al limone, Arrosto di vitello en Spaghetti del contadino. Elk recept wordt stap voor stap en met foto's uitgelegd, en aangevuld met Mamma Agata's persoonlijke geheimen voor het beste resultaat. Maar daarnaast is dit boek ook het prachtige verhaal van de familie Lima en hun grenzeloze passie voor het koken.

Wil je het boek lezen?Mamma Agata's Italiaanse kookles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chiara Lima. Lezen Mamma Agata's Italiaanse kookles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN