Het Octogram

Het Octogram - Bert Goos | Tiliboo-afrobeat.com

...gram meet een 8-tal gedragsdisposities gebaseerd op het Competing Values Model van Quinn ... De of het organogram? Welk lidwoord ... . Het Octogram geeft inzicht in de (werkgerelateerde) voorkeursstijlen van een kandidaat op het werk. Het Octogram meet de mate van affiniteit met acht gedragsdisposities, respectievelijk werkstijlen en leiderschapsstijlen. Het Octogram is toegankelijk, makkelijk uit te leggen, herkenbaar voor velen en toepasbaar voor veel verschillende vraagstellingen. Het Octogram geeft inzicht in welke werk- of leiderschapsstijlen het best bij iemand p ... Octogram - Talenten in kaart brengen ... . Het Octogram geeft inzicht in welke werk- of leiderschapsstijlen het best bij iemand passen. De test wordt voornamelijk ingezet voor de volgende doeleinden: Altijd geeft het Octogram veel inzicht voor jezelf, maar juist ook voor anderen in het team. Iedereen in het team begrijpt elkaar veel beter na het uitwerken van het Octogram en kan zo ook bet...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Goos
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Octogram.pdf

OMSCHRIJVING

Wil je succesvol zijn, je talenten kennen en deze gericht inzetten voor je onderneming, jezelf of je werknemers? Lees dan dit boek over het kennen van je talenten, hoe talentmanagement binnen jouw organisatie werkt en welke stappen nodig zijn om daarin voorop te lopen. Laat je inspireren door een persoonlijk verhaal over omgaan met tegenslag, gelukkig en dankbaar zijn en de drive vinden om succesvol te worden.Het Octogram is ontwikkeld om direct inzicht te krijgen in je talent en je optimale rol te vinden binnen acht kwadranten die gebaseerd zijn op het concurrerende waardenmodel van dr. Robert Quinn. Zo kun je direct inspelen op veranderingen binnen de huidige markt, economie en je relaties. Want ook van jou wordt constante beweging en aanpassing gevraagd. Hoe maak je dit interessant, leuk en krijg je duidelijk wat dit voor jou of je organisatie betekent?Het boek is gebaseerd op gedegen onderzoek en bevat tevens een werkboek en een tiental oefeningen om het Octogram functioneel in groepen toe te passen en van elkaar te leren.drs. Bert Goos is arbeids- en organisatiepsycholoog, expert talentmanagement, coach en inspirator.

Wil je het boek lezen?Het Octogram in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Goos. Lezen Het Octogram Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN