De huid van Mira

De huid van Mira - none | Tiliboo-afrobeat.com

...uid van Mira (Paperback). * De teleurgang van de Waterhoek, onder diverse invalshoeken belicht*Met speciale aandacht voor de film en het scenario ... Mira, kleine zonneschijn - babypop ... ... De huid van Mira | ISBN 9789020936346 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De huid van Mira. Piet Thomas. Lannoo Uitgeverij, 1998 - Dutch fiction - 388 pages. 0 Reviews. Bijdragen over leven en werk van de Vlaamse schrijver (1871-1969), met name over diens laatste roman 'De teleurgang van de Waterhoek' (1927). Aan de huid geeft dit vaak roodheid en zwelling. Het koelen van de huid verminderd dit aanzienlijk in combinatie met een ontstekingsremmende pi ... De huid van Mira (Book, 1998) [WorldCat.org] ... . Aan de huid geeft dit vaak roodheid en zwelling. Het koelen van de huid verminderd dit aanzienlijk in combinatie met een ontstekingsremmende pijnstiller als ibuprofen of naproxen. Het is mogelijk dat u voor langere tijd kleine bultjes of zwellinkjes onder de huid kunt voelen, en donkere verkleuring van de huid ziet. Het eten in het...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
De huid van Mira.pdf

OMSCHRIJVING

* De teleurgang van de Waterhoek, onder diverse invalshoeken belicht*Met speciale aandacht voor de film en het scenario door Hugo ClausBij de oprichting van het Stijn Streuvelsgenootschap (1994) is erop gewezen dat een systematische en volwaardige wetenschappelijke Streuvelsstudie alleen het resultaat kan zijn van een volgehouden aandacht. Er is toen de wens uitgedrukt dat er zou gewerkt worden aan een wetenschappelijke uitgave van Streuvels' werk.Nu de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal- en Letterkunde een teksteditie van De teleurgang van de Waterhoek op basis van de eerste druk (1927) in het vooruitzicht stelt, lag het voor de hand dat daar in het eerste Streuvelscolloquium zou worden op ingespeeld. Prof. Marcel De Smedt had bijvoorbeeld in het tweede jaarboek al gewezen op de drastische censuur-ingrepen die Streuvels zelf toegepast had bij de publicatie van de tweede uitgave (1939). De bedoeling van het colloquium was dat vanuit de meest diverse invalshoeken licht zou vallen op de structuren en de sociologische, ethische en esthetische betekenis van Streuvels' laatste belangrijke roman.Speciale aandacht is er ook voor de film die van dit werk gemaakt werd en voor de narratologische opties die de schrijver van het scenario, Hugo Claus, uitkoos. In het vierde jaarboek van het Stijn Streuvelsgenootschap worden alle referaten van dit eerste Streuvelscolloquium samengebracht.Dit vierde Streuvelsjaarboek verschijnt onder hoofdredactie van Prof. dr. em. Piet Thomas en bevat bijdragen van de professoren Johan Van Isegehem, Dirk De Geest, Bert Vanheste, Herman-Emiel Mertens, Marcel De Smedt en Marcel Janssens.

Wil je het boek lezen?De huid van Mira in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De huid van Mira Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN