Maatschappij - De maatschappij dat ben JIJ Niveau 1 en 2

Maatschappij - De maatschappij dat ben JIJ Niveau 1 en 2 - Tamara Ackermans | Tiliboo-afrobeat.com

...schappij dat ben JIJ is dé methode voor Burgerschap in het mbo voor Entree en niveau 2 ... De maatschappij dat ben jij Samenvattingen, Aantekeningen ... ... . Deze burgerschapsmethode laat jongeren nadenken over de maatschappij en hoe zij hier een positieve invloed op kunnen uitoefenen. Zij ontwikkelen hun kritische denkvaardigheden: zij discussiëren tijdens de lessen Burgerschap over verschillende maatschappelijke thema's én leren situaties vanuit ... Nieuwe editie van 'De maatschappij dat ben JIJ', de methode voor Burgerschap in het mbo voor Entree en niveau 2. Het methodeboek biedt structuur voor inhoud en vorm van de lessen burgerschap en bied ... Burgerschap in het mbo- De maatschappij dat ben JIJ ... . Het methodeboek biedt structuur voor inhoud en vorm van de lessen burgerschap en biedt inhoud voor ruim 35 lesuren waarin je kunt variëren in werkvormen die klassikaal, zelfstandig of in groepjes worden uitgevoerd. Huidige klas: De maatschappij...

INFORMATIE

AUTEUR
Tamara Ackermans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Maatschappij - De maatschappij dat ben JIJ Niveau 1 en 2.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwe editie van ‘De maatschappij dat ben JIJ’, de methode voor Burgerschap in het mbo voor Entree en niveau 2. Het methodeboek biedt structuur voor inhoud en vorm van de lessen burgerschap en biedt inhoud voor ruim 35 lesuren waarin je kunt variëren in werkvormen die klassikaal, zelfstandig of in groepjes worden uitgevoerd. In de methode gaan jongeren aan de slag met kritische denkvaardigheden. Ze leren hoe ze zich kunnen verplaatsen in anderen of hoe een overtuiging tot stand komt. De methode bestaat uit vier dimensies: de sociaal-maatschappelijke, de politiek-juridische, de economische en de vitale dimensie. Elke dimensie sluit af met een portfolio-opdracht en reflectie op de ontwikkeling van de kritische denkvaardigheden. Jongeren verzamelen hiermee bewijsstukken voor een burgerschapportfolio.

Wil je het boek lezen?Maatschappij - De maatschappij dat ben JIJ Niveau 1 en 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tamara Ackermans. Lezen Maatschappij - De maatschappij dat ben JIJ Niveau 1 en 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN