Vertrouwen

Vertrouwen - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...wen heeft in zowel sociale als psychologische zin verschillende connotaties ... vertrouwen - Engelse vertaling - bab.la Nederlands-Engels ... ... . De meest gangbare definitie van vertrouwen omvat doorgaans de volgende elementen: . Bereidheid van een persoon of groep om afhankelijk te zijn van de daden van een andere persoon of groep. Vertrouwen Vertrouwen heeft in zowel sociale als psychologische zin verschillende connotaties. De meest gangbare definitie van vertrouwen omvat doorgaans de volgende elementen: In sociologie en psychologie is de mate waarin twee groepen elkaar vertrouwen een maatstaf voor het geloof in de eerlijkheid en aardigheid van de ander. Vertrouwen leren geven en ontvangen in balans betekent enerzijds persoonl ... Vertrouwen geven en ontvangen: persoonlijke groei! ... . Vertrouwen leren geven en ontvangen in balans betekent enerzijds persoonlijke groei maar heeft ook direct betekenis binnen teams, organisaties en voor leidinggevenden. Betekenis en...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vertrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Het klantbelang centraal is in de financiële sector het belangrijkste motto voor de komende jaren!De titel van dit boek is veelzeggend: Liefde komt niet van één klant. Het gaat om tweerichtingsverkeer én samenwerking met uw klant. Financieel adviseurs en hun klanten zullen zich samen over de kansen en risicos moeten buigen, zullen samen hun verantwoordelijkheden moeten nemen. Daarvoor zijn communicatie én klantvertrouwen cruciaal. Vertrouwen werkt alleen wederzijds. De bal ligt bij de adviseur: hij is aan zet!Met de zeven effectieve eigenschappen die worden aangereikt, wordt ervaren hoe hij zich als een betrokken en integer adviseur kan profileren met een helder adviestraject. Hij krijgt inzicht in de impact die hij als adviseur heeft en hij ervaart hoe hij winst kan behalen door authenticiteit, gevoel en beleving, zodat de klant vertrouwen krijgt en behoudt. Daarnaast wordt een nieuw Dynamisch Business Model® aangereikt, waarmee in korte tijd op één A4 de (zakelijke) klant in beeld wordt gebracht.Niet de malaise van de financiële sector heeft het laatste woord, maar de adviseur!

Wil je het boek lezen?Vertrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Vertrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN