Superbrus een megaklus

Superbrus een megaklus - Annelies Snoeckx | Tiliboo-afrobeat.com

...s een megaklus 1e druk is een boek van Annelies Snoeckx uitgegeven bij Maklu ... bol.com | Het is oké..., Leona Bruyenberg | 9789402174427 ... ... . ISBN 9789044129755 Over het boek: Bij de begeleiding van gezinnen met personen met autisme nemen brussen, broers en zussen, een bijzondere plaats in. Vele ouders beseffen dit en uiten geregeld hun vragen en bezorgdheden rond de brussen. Superbrus, een megaklus. Begeleidingsprogramma voor brussen met een broer of zus met autisme. ISBN: 9789044129755 Aantal Pagina's: 224 Status: Verschenen - bestelbaar - ... Superbrus, een megaklus - Annelies Snoeckx | 9789044129755 ... ... . ISBN: 9789044129755 Aantal Pagina's: 224 Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaar Prijs: € 25,70 Uitgever : Garant Uitgevers nv: Print-versie Bestel Nu: Over het boek: Superbrus, een megaklus begeleidingsprogramma voor brussen met een broer of zus met autisme Annelies Snoeckx. Nederlands | Boek € 25,70 + 51 punten . Op bestelling, lever...

INFORMATIE

AUTEUR
Annelies Snoeckx
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Superbrus een megaklus.pdf

OMSCHRIJVING

Superbrus een megaklus 1e druk is een boek van Annelies Snoeckx uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044129755 Over het boek:Bij de begeleiding van gezinnen met personen met autisme nemen brussen, broers en zussen, een bijzondere plaats in. Vele ouders beseffen dit en uiten geregeld hun vragen en bezorgdheden rond de brussen. Brussen geven meermaals aan dat ze behoefte hebben aan ondersteuning.Dit groepsprogramma voor brussen biedt een antwoord. Het beschrijft een reeks van elf grondig uitgewerkte bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt aan de hand van informatie, inleefoefeningen, thuisopdrachten, uitwisselingsmomenten, ... op zoek gegaan naar wat autisme precies is. Er wordt ook stilgestaan bij wat het betekent om brus te zijn en hoe hiermee om te gaan. Naast de beschrijving van de bijeenkomsten bevat het boek een theoretisch kader en een werkmap voor de brussen zelf. Het programma is geschikt voor brussen van 9 tot 13 jaar en steunt op een jarenlange, positieve ervaring van een thuisbegeleidingsdienst voor mensen met autisme.Over de auteur(s):Annelies Snoeckx is pedagoge en werkt als teamco rdinator bij Het Raster, een thuisbegeleidingsdienst voor mensen met autisme, met vestigingen in Antwerpen, Turnhout, Leuven en Vilvoorde. De directeur van Het Raster is Erik Buelens.

Wil je het boek lezen?Superbrus een megaklus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annelies Snoeckx. Lezen Superbrus een megaklus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN