Piercings En Tatoeages

Piercings En Tatoeages - Paul Mason | Tiliboo-afrobeat.com

...es en piercings worden meestal in speciale winkels aangebracht ... Tatoeages en piercings | FOD Volksgezondheid ... . Deze winkels worden ook wel studio's of shops genoemd. Elke tatoeerder of piercer heeft een vergunning nodig en hij moet zich houden aan de richtlijnen voor hygienisch werken. Piercings en tatoeages kunnen ook gebruikt worden om je identiteit te bevestigen. Jongeren laten daarmee zien wie ze zijn, soms ook met het doel om zich af te zetten tegen anderen en de samenleving. Vaak gaat het daarbij ook om groepsgedrag, bijvoorbeeld bij ... Piercings en tatoeages | Dokterdokter.nl ... . Vaak gaat het daarbij ook om groepsgedrag, bijvoorbeeld bij 'gothic' jongeren. Leeftijdsgrens voor tatoeage en piercing. Het is verboden een tatoeage of piercing aan te brengen bij kinderen onder de 12 jaar. Een piercing in de oorlel mag wel. Jongeren van 12 tot 16 jaar mogen alleen een tatoeage met toestemming van de ouders (of voogd). De ouders moeten aanwezig zijn als de tatoeage of piercing wordt gezet. Geschiedenis. Pierc...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Mason
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Piercings En Tatoeages.pdf

OMSCHRIJVING

In Piercings en Tatoeages wordt uitgelegd welke verschillende methoden er worden gebruikt en wordt belicht welke de mogelijke gezondheidsrisico's zijn als de procedures niet op de juiste wijze worden uitgevoerd. Ook wordt gekeken naar de eventuele blijvende gevolgen van tatoeages en piercings, en naar de houding van de maatschappij ten opzichte van deze lichaamsversieringen. Ook wordt de historische achtergrond verkend, en worden de wettelijke regelingen ten opzichte van de procedures toegelicht.

Wil je het boek lezen?Piercings En Tatoeages in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Mason. Lezen Piercings En Tatoeages Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN