Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom

Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom - T. Hazelhof | Tiliboo-afrobeat.com

...ntie en psychiatrie in woord en beeld komen zowel theoretische achtergronden van gedragsproblemen bij dementie als praktische vaardigheden met betrekking tot de verzorging van dementerende ouderen aan de orde ... Download PDF Die andere wereld - PIANOFORTEFESTIVAL.NL ... . Ruim 160.000 Nederlanders lijden aan diverse vormen van dementie en dit aantal groeit. Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom van T. Hazelhof kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789035226975. Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom PDF te downloaden op on ... Studystore | Dementie en psychiatrie, Hazelhof, Theo ... ... . Paperback, ISBN 9789035226975. Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom (Paperback). In Dementie en psychiatrie in woord en beeld komen zowel theoretische ...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Hazelhof
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom.pdf

OMSCHRIJVING

In Dementie en psychiatrie in woord en beeld komen zowel theoretische achtergronden van gedragsproblemen bij dementie als praktische vaardigheden met betrekking tot de verzorging van dementerende ouderen aan de orde.Ruim 160.000 Nederlanders lijden aan diverse vormen van dementie en dit aantal groeit. Bij circa 90% van de dementerende ouderen is er op enig moment sprake van probleemgedrag. In Dementie en psychiatrie in woord en beeld bekijken de auteurs de combinatie van dementie, psychiatrische aandoeningen en gedragsproblemen.Deze uitgave is bedoeld voor alle verzorgers van dementerende ouderen. Deze verzorgers kunnen professionele krachten zijn (verzorgenden en verpleegkundigen) of mantelzorgers (partners, vrienden en familieleden van dementerende ouderen).Het boek is een systematische handleiding waarin eerst de gedragsproblemen worden besproken en daarna de combinatie dementie en psychiatrische problematiek. Per hoofdstuk behandelen de auteurs een beschrijving van de aandoening (of combinaties van aandoeningen), vervolgens de valkuilen die verzorgers kunnen tegenkomen en ten slotte geven zij aanwijzingen voor de juiste benadering, inclusief een overzichtelijk stappenplan. Het zeer praktische karakter van Dementie en psychiatrie in woord en beeld blijkt uit de grote hoeveelheid oefenstof die de uitgave bevat. Met behulp van de verdiepingspagina's aan het eind van de hoofdstukken kunnen verzorgers het gelezene in de praktijk brengen. De casussen achter in het boek verlenen nog meer oefenstof. De bijgeleverde cd-rom biedt korte films waarin de beschreven benaderingswijzen worden uitgebeeld met achtergrondinformatie over de getoonde casussen, aangevuld met oefenvragen. Ten behoeve van de opleiding van verpleegkundigen (niveau 4 en niveau 5) zijn verschillende soorten vragen opgesteld.Theo Hazelhof werkt als psycholoog bij de stichting ZVOM (Zorg voor Ouderen Maasland) te Oss, in verpleeghuis Nieuwe Hoeven in Schaijk. Daarnaast schrijft hij boeken en is hij freelance docent psychologie. Willy Garenfeld werkt als ouderenpsychiater binnen GGZ Midden-Brabant en GGZ Eindhoven. Tejo Verdonschot is werkzaam als programmacoördinator voor de programma's ouderen en cognitieve stoornissen binnen de GGZ Eindhoven en de Kempen.

Wil je het boek lezen?Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Hazelhof. Lezen Dementie En Psychiatrie In Woord En Beeld + Cd-Rom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN