Wat heet lichamelijke opvoeding?

Wat heet lichamelijke opvoeding? - Henk Oosterling | Tiliboo-afrobeat.com

...ijke opvoeding (lo) is bewegingsonderwijs op het voortgezet onderwijs (Nederland) of secundair onderwijs (België) ... Vaklokaal Lichamelijke Opvoeding » Waarom gym? ... . In de volksmond kent men dit vak als gymnastiek of kortweg gym.Ook in het basisonderwijs staat het standaard op het programma.. Tot ongeveer 1980 werd gymnastiek meestal aan jongens en meisjes apart gegeven (behalve op kleuterscholen). Wat heet lichamelijke opvoeding? 1e druk is een boek van Henk Oosterling uitgegeven bij Jap Sam Books. ISBN 9789490322366 In 'Wat heet lichamelijke opvoeding? Ecosociale educatie op de Brede school' reflecteren wete ... Boek: Wat heet lichamelijke opvoeding? - Springest ... . ISBN 9789490322366 In 'Wat heet lichamelijke opvoeding? Ecosociale educatie op de Brede school' reflecteren wetenschappers, beleidsmakers en uitvoerders op het project 'Fysieke Integriteit' van Rotterdam Vakmanstad. 'Wat heet lichamelijke opvoeding?, ecosociale educatie op de brede school' door Henk Oosterling, Aetzel Griffioen - Onze prijs: €29,95 - Vandaag voor 21:00 uur b...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Oosterling
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat heet lichamelijke opvoeding?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat heet lichamelijke opvoeding? 1e druk is een boek van Henk Oosterling uitgegeven bij Jap Sam Books. ISBN 9789490322366 In 'Wat heet lichamelijke opvoeding? Ecosociale educatie op de Brede school' reflecteren wetenschappers, beleidsmakers en uitvoerders op het project 'Fysieke Integriteit' van Rotterdam Vakmanstad.Fysieke Integriteit was een driejarige pilot (2008-2011) op basisschool Bloemhof in de gelijknamige wijk in Rotterdam Zuid, die gericht was op het ontwikkelen van het ecosociale bewustzijn door samen te tuinieren, te koken, te eten, te judoën en te filosoferen.Pedagogen als Micha de Winter, Luc Stevens en Irma van Hoorik vergelijken Fysieke Integriteit samen met lectoren van hogescholen en beleidsmakers als Pieter Winsemius met gelijksoortige projecten. Uitvoerders op het gebied van permacultuur, pedagogiek, filosofie onderwijs en smaakonderwijs geven een kijkje in de keuken en blikken vooruit.

Wil je het boek lezen?Wat heet lichamelijke opvoeding? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Oosterling. Lezen Wat heet lichamelijke opvoeding? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN