Onderweg in Zijn en Tijd

Onderweg in Zijn en Tijd - Alfred Denker | Tiliboo-afrobeat.com

...g in Zijn en Tijd "Hij werd geboren, deed zijn werk en stierf" - zo kernachtig vatte Martin Heidegger samen wat aan het leven van Aristoteles filosofisch van belang was ... Onderweg in Zijn en Tijd - Adrie Krijgsman ... . Veel meer had hij liever niet van zichzelf blootgegeven. Onderweg in Zijn en Tijd 1e druk is een boek van Alfred Denker uitgegeven bij Uitgeverij Damon Vof. ISBN 9789463401180 ''Hij werd geboren, deed zijn werk en stierf'' - zo kernachtig vatte Martin Heidegger samen wat aan het leven van Aristoteles filosofisch van belang was. Maar leven en werk vormen, zoals Alfred Denker in Onderweg in Zijn en Tijd laat zien, juist bij Heidegger een onlosmakelijke eenheid. In dit boek wordt Heideggers lev ... Onderweg in Zijn en Tijd, Alfred Denker - Hardback ... ... . Maar leven en werk vormen, zoals Alfred Denker in Onderweg in Zijn en Tijd laat zien, juist bij Heidegger een onlosmakelijke eenheid. In dit boek wordt Heideggers levens- en denkweg in zijn belangrijkste stadia zichtbaar en begrijpelijk gemaakt. Maar leven en werk vormen, zoals Alfred Denker in 'Ond...

INFORMATIE

AUTEUR
Alfred Denker
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderweg in Zijn en Tijd.pdf

OMSCHRIJVING

Onderweg in Zijn en Tijd 1e druk is een boek van Alfred Denker uitgegeven bij Uitgeverij Damon Vof. ISBN 9789463401180 ''Hij werd geboren, deed zijn werk en stierf'' - zo kernachtig vatte Martin Heidegger samen wat aan het leven van Aristoteles filosofisch van belang was. Veel meer had hij liever niet van zichzelf blootgegeven. Maar leven en werk vormen, zoals Alfred Denker in 'Onderweg in Zijn en Tijd' laat zien, juist bij Heidegger een onlosmakelijke eenheid. In dit boek wordt Heideggers levens- en denkweg in zijn belangrijkste stadia zichtbaar en begrijpelijk gemaakt.Dit boek is een vertaling van 'Unterwegs in Sein und Zeit', eveneens van de hand van de Nederlandse Heidegger-expert Alfred Denker. In deze Nederlandse vertaling wordt ook ingegaan op de 'Schwarze Hefte' en de recent ontdekte brieven van Heidegger aan zijn broer. Hierdoor ontstaat er een compleet beeld van het leven en werk van een van de belangrijkste filosofen uit de twintigste eeuw.

Wil je het boek lezen?Onderweg in Zijn en Tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alfred Denker. Lezen Onderweg in Zijn en Tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN