Nachtboot

Nachtboot - Michael Robotham | Tiliboo-afrobeat.com

...oot (Paperback). Alisha Barba's lang gekoesterde droom om rechercheur te worden valt in duigen wanneer ze ernstig rugletsel oploopt ... Nachtboot - Maria Barnas - 9789028282032 | Bruna.nl ... . Dan krijgt ze... Geschreven bij Nachtboot. Na "Het verlies", "De Verdenking" en "Gebroken" heb ik ook weer ontzettend zitten te genieten van "Nachtboot". Misschien niet de sterkste uit de boeken, die ik voorheen noemde, maar wel weer echt een Michael Robotham-boek om achter elkaar uit te lezen. Nachtboot naar Tanger is een roman over een wereld waarin seks, de dood, drugs en geweld de boventoon voeren, maar waarin het mys ... Nachtboot van Michael Robotham | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Nachtboot naar Tanger is een roman over een wereld waarin seks, de dood, drugs en geweld de boventoon voeren, maar waarin het mysterie van de liefde tegelijk overwint. Het is een bijtend en hilarisch, lyrisch maar ook altijd spannend verhaal. (klik op de afbeelding om de bundel te bestellen) Maria Barnas Maria Barnas (Hoorn, 28 augustus 1973) - schrijver, dichter en beeldend kunstenaar. Biografie en bibliografie op...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Robotham
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Nachtboot.pdf

OMSCHRIJVING

Alisha Barba's lang gekoesterde droom om rechercheur te worden valt in duigen wanneer ze ernstig rugletsel oploopt. Dan krijgt ze een briefje van Cate, een vroegere schoolvriendin, die zegt in de problemen te zitten. Op de avond van een reünie wordt de zwangere Cate aangereden. Als artsen proberen haar leven te redden, wordt duidelijk dat ze helemaal niet zwanger is. Vanwaar de leugens? Alisha gaat op onderzoek uit en volgt het spoor van Londen naar de Amsterdamse Wallen. Voor ze het in de gaten heeft, bevindt ze zich in de duistere onderwereld van mensenhandel en prostitutie en moet ze ook voor haar eigen leven vrezen.

Wil je het boek lezen?Nachtboot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Robotham. Lezen Nachtboot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN