Losgeld

Losgeld - Mary Higgins Clark | Tiliboo-afrobeat.com

...Losgeld is het geldbedrag dat gevraagd wordt bij een ontvoering door de gijzelnemers om de gijzelaar vrij te laten ... losgeld - Vertaling Nederlands-Frans ... . In de middeleeuwen werden ridders bij voorkeur gevangengenomen in plaats van gedood, aangezien men levend meer waard was dan dood. Losgeld is het geldbedrag dat gevraagd wordt bij een ontvoering door de gijzelnemers om de gijzelaar vrij te laten. De ontvoerde gijzelaar is meestal iemand van een kapitaalkrachtige familie. Ook voor voorwerpen, bijvoorbeeld een gestolen schilderij, kan losgeld worden geëist. Mijnwoordenboek.nl is een ... Puzzelwoordenboek Losgeld - Mijnwoordenboek | Vertalen ... . Ook voor voorwerpen, bijvoorbeeld een gestolen schilderij, kan losgeld worden geëist. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniem...

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Higgins Clark
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Losgeld.pdf

OMSCHRIJVING

Regan, ik zie je hier wel weer rond een uur of zeven. Nadat we je moeder hebben opgevrolijkt, gaan we ergens buiten de deur lekker dineren.Regan Reilly, detective, verheugt zich op haar welverdiende kerstvakantie in New York. Om lekker uit te rusten en haar ouders weer eens te zien. Zeker nu haar moeder met een gebroken been in het ziekenhuis ligt.Haar vader Luke ziet ze amper. Hij verdwijnt plotseling spoorloos. Samen met zijn chauffeur blijkt Luke gekidnapt en de kidnappers vragen een miljoen dollar losgeld.Regan Reilly gaat op jacht, samen met een wel zeer gewiekste bondgenote.Mary Higgins Clark, de Koningin van de Spanning, vormt samen met haar dochter Carol een onweerstaanbaar duo in de met veel humor doorspekte thriller Losgeld.

Wil je het boek lezen?Losgeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Higgins Clark. Lezen Losgeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN