Lean leiderschap

Lean leiderschap - Marcel F. van Assen | Tiliboo-afrobeat.com

...iderschap: mix van elementen. Lean leiderschap is niet iets totaal nieuws, maar eerder een optelsom van bestaande visies ... Daarom wil jij ook overstappen op lean leiderschap - MT.nl ... . De ideeën over het concept 'leiderschap' veranderen namelijk voortdurend. Lean Leiderschap: 5 tips uit de wetenschap. In dit artikel legt consultant Harm Heimeriks een wetenschappelijk artikel uit over Lean Leiderschap. Hierbij is het goed om te weten dat onderstaande piramide belangrijk is in iedere Lean organisatie. Lean Leiderschap is een essentiële schakel in het succesvol realiseren van de Lean organisatie. De kracht van Lean Le ... Lean Leiderschap: 5 tips uit de wetenschap | Bureau Tromp ... . Lean Leiderschap is een essentiële schakel in het succesvol realiseren van de Lean organisatie. De kracht van Lean Leiderschap is paradoxaal: hard en zacht. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen de analytisch-rationele benadering (hard, technieken, processen) en de synthetisch-intuïtieve aanpak (zacht, omgaan met mensen) van leidinggeven. Lean Leadership Program In het Lean Leadership Program focus je gedurende 2 dagen op de nieuwe vormen van leiderschap die Lean vraagt. Bijvoorbeeld ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marcel F. van Assen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Lean leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Lean leiderschap 1e druk is een boek van Marcel F. van Assen uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789024404292 Lean Leiderschap is een essentie¨le schakel in het succesvol realiseren van de Lean organisatie. De kracht van Lean Leiderschap is paradoxaal: hard en zacht. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen de analytisch-rationele benadering (hard, technieken, processen) en de synthetisch-intui¨tieve aanpak (zacht, omgaan met mensen) van leidinggeven. Dit boek maakt onderscheid in Lean Leiderschap van het topmanagement, middelmanagement, operationeel management (teamleiders) en projectmanagement (Lean coaches/Sensei) en bijbehorend leiderschapsgedrag.Marcel F. van Assen is adviseur, trainer en hoogleraar operational excellence (TIAS). Hij is (co)auteur van Operational Excellence, HB Lean Management en PB Supply Chain Management.

Wil je het boek lezen?Lean leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marcel F. van Assen. Lezen Lean leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN