Kapitein Winokio sprookjes

Kapitein Winokio sprookjes - Kapitein Winokio | Tiliboo-afrobeat.com

...es II: Hans en Grietje, Het lelijke eendje, De nieuwe kleren van de keizer zonder CD — €14 ... Kapitein Winokio, Sprookjes 2 van het merk Kapitein ... ... .95 Sprookjes: Roodkapje, Klein Duimpje, Sneeuwwitje zonder CD — €14.95 Algemene voorwaarden Hier kan je Kapitein Winokio's inventieve en inspirerende muziek voor kinderen kopen. Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling. Met de stem als zijn instrument brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantastisch, leerrijk, grappig en griezelig. Met de kracht van de verbeelding neemt de Kapitein de kinderen mee naar de magische sprookje ... Sprookjes - Kapitein Winokio ... . Met de kracht van de verbeelding neemt de Kapitein de kinderen mee naar de magische sprookjeswereld van Roodkapje, Klein Duimpje en ... Kapitein Winokio bvba gebruikt daarnaast onder andere Google Analytics voor analytisch...

INFORMATIE

AUTEUR
Kapitein Winokio
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kapitein Winokio sprookjes.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van generatie op generatie en die zo de tand des tijds blijven doorstaan. Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling. Met de stem als zijn instrument brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantastisch, leerrijk, grappig en griezelig. Met de kracht van de verbeelding neemt de Kapitein de kinderen mee naar de magische sprookjeswereld van Roodkapje, Klein Duimpje en Sneeuwwitje. Rustig voorgelezen voor jong en oud. Ideaal voor thuis, onderweg of in de klas. (Of op toilet)Met bloedmooie illustraties van Merel Eyckerman. Alle stemmen + piepkleine liedjes door Kapitein Winokio.

Wil je het boek lezen?Kapitein Winokio sprookjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kapitein Winokio. Lezen Kapitein Winokio sprookjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN