Eigenzinnige pionier

Eigenzinnige pionier - none | Tiliboo-afrobeat.com

...nis met de wereld van Piet Willems en kom naar één van de presentaties van de biografie 'Eigenzinnige pionier' ... Home - Leergemeenschap Pionieren ... . Je kunt het boek tijdens deze bijeenkomsten voor een gereduceerde prijs aanschaffen. In plaats van €29,90 betaal je €20,-. Eigenzinnige pionier: de biografie van Piet Willems Mariet Paes . vertelde op 20 maart 2019 om 14:20 uur 'Wij willen Piet en anders niet!' luidt de strijdkreet van het gelijknamige actiecomité in 1972, nadat Piet ontslagen was. Tijdens zijn lange loopbaan heeft opbouwwerker Piet Willems (1928-2004) de Bossche welzijnssector ... Eigenzin ... Grote denkers | buurtwijs.nl ... . Tijdens zijn lange loopbaan heeft opbouwwerker Piet Willems (1928-2004) de Bossche welzijnssector ... Eigenzinnig en extravagant pionier van de popmuziek Little Richard (1932-2020) Zijn muziek is meteen herkenbaar: jubelende stem, pijlsnelle teksten en hamerende piano. Willem Mengelberg: eigenzinnig pionier. Bouwer van het Concertgebouworke...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Eigenzinnige pionier.pdf

OMSCHRIJVING

Piet Willems heeft in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw als opbouwwerker in verschillende wijken in ’s-Hertogenbosch gewerkt en landelijke en internationale bekendheid verworven met zijn aanpak. Zijn werkwijze kwam kort gezegd neer op het werken van onderaf en vanuit de kwaliteiten van mensen, ook van de meest kwetsbaren in de samenleving. In 1990 ging hij met vervroegd pensioen, maar bleef actief tot zijn plotselinge dood in de zomer van 2004. Hij werd gezien als een ‘icoon van het opbouwwerk’. In de biografie is het leven van Piet beschreven. Hoe hij opgroeide in de Kempen, waar hij als 15-jarige de oorlog meemaakte. Over zijn tijd in Indonesië als dienstplichtige militair, zijn huwelijk en de geboorte van zijn kinderen. Over de periode dat hij in Oerle woonde en als vrijwilliger veel activiteiten opzette. Daarna over zijn verhuizing naar Den Bosch, zijn studies als opbouwwerker en over de vele initiatieven die hij in ’s-Hertogenbosch ontwikkelde. De biografie biedt veel nieuwe informatie over Piet als persoon, die zo duidelijk één was met de opbouwwerker Piet.

Wil je het boek lezen?Eigenzinnige pionier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Eigenzinnige pionier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN