Zusters van liefde

Zusters van liefde - Albert Helman | Tiliboo-afrobeat.com

...ters van Liefde wensen iedereen een Zalig Pasen ... Tilburgs klooster zwaar getroffen door corona: al tien ... ... . Weliswaar zonder gezamenlijk samenzijn of vieringen, maar wel met een sterk gevoel van verbondenheid en saamhorigheid. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar iedereen die op welke wijze dan ook getroffen is door het coronavirus. ... Hier vindt u de gegevens van de zusters die overleden zijn vanaf 1 januari 2006, het moment dat we met de website zijn gestart. Door op de naam van de zuster te klikken, wor ... Zusters van Liefde - Startpagina ... . Door op de naam van de zuster te klikken, wordt u doorgelinkt naar een pagina met meer informatie over de betreffende zuster. De Congregatie van de Zusters van Liefde werd midden 19e eeuw in Kortemark gesticht voor de zorg van wezen, verlaten kinderen, bejaarden en arme zieken, vooral slachtoffers van besmettelijke ziekten... Lees verder TILBURG - Corona raakt de Zusters van Liefde in het hart. Dinsdag is de begrafenis van d...

INFORMATIE

AUTEUR
Albert Helman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Zusters van liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Boeiende roman met zeer hoog opgevoerde spanning, waarin authentieke gegevens zijn verwerkt tot enkele interraciale liefdesgeschiedenissen in Latijns-Amerika.

Wil je het boek lezen?Zusters van liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert Helman. Lezen Zusters van liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN