Het spook van het kapitaal

Het spook van het kapitaal - Joseph Vogl | Tiliboo-afrobeat.com

...ok van het kapitaal 1e druk is een boek van Joseph Vogl uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam ... Het spookverhaal van het kapitaal in India - Christianarchie ... . ISBN 9789461057938 Joseph Vogl rekent in Het spook van het kapitaal af met het idee dat het rationeel toegaat op de beurs. Van het idee dat het vanzelf goed komt als we alles aan de markt overlaten, blijft niets meer over. In Het spook van het kapitaal laat Joseph Vogl (1957) zien dat een dergelijke theodicee, of beter 'oikodicee', aan de oorsprong ligt van het klassieke economische denken. De economische wetenschap is feitelijk een geseculariseerde theodicee. Het spook van het kapi ... Het spook van het kapitaal by Joseph Vogl ... . De economische wetenschap is feitelijk een geseculariseerde theodicee. Het spook van het kapitaal van Joseph Vogl, 9789461057938 voor € 28,50 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Het spook van het kapitaal is daarmee een frontale aanval op de economische wetensch...

INFORMATIE

AUTEUR
Joseph Vogl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het spook van het kapitaal.pdf

OMSCHRIJVING

Het spook van het kapitaal 1e druk is een boek van Joseph Vogl uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789461057938 Joseph Vogl rekent in Het spook van het kapitaal af met het idee dat het rationeel toegaat op de beurs. Van het idee dat het vanzelf goed komt als we alles aan de markt overlaten, blijft niets meer over. Het spook van het kapitaal is daarmee een frontale aanval op de economische wetenschap. Dit scherp geschreven boek is onmisbare lectuur voor iedereen die kritisch wil nadenken over economie.Joseph Vogl is hoogleraar literatuurwetenschap aan de Humboldt Universiteit Berlijn. Van Het spook van het kapitaal werden in Duitsland tienduizenden exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Het spook van het kapitaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joseph Vogl. Lezen Het spook van het kapitaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN