De Verpleegkundige Als Ontwerper

De Verpleegkundige Als Ontwerper - T. Schoot | Tiliboo-afrobeat.com

...pleegkundige als ontwerper Druk 2, voorjaar 2011 De verpleegkundige als ontwerper bereidt studenten HBO-verpleegkunde voor op hun rol als ontwerper van verpleegbeleid en als mede-ontwikkelaar van zorg- en kwaliteitsprogramma's ... De Verpleegkundige Als Ontwerper - T. Schoot. Zoekeenboek.nl ... . Dat vraagt veel aandacht voor effectieve en efficiënte interventies, en voor kwaliteit van zorg. De verpleegkundige als ontwerper De hbo-verpleegkundige wordt geacht maatregelen te bedenken die kunnen worden omgezet in verpleegbeleid. Daarnaast moet ze haar bijdrage kunnen leveren aan de verpleegkundige component van zorgprogramma's en kunnen participeren in het ontwerpen van kwaliteitszorg op afdelingsniveau. De verpleegkundige als ontwerper bereidt je v ... De verpleegkundige als ontwerper door Betsy van Swieten ... ... . Daarnaast moet ze haar bijdrage kunnen leveren aan de verpleegkundige component van zorgprogramma's en kunnen participeren in het ontwerpen van kwaliteitszorg op afdelingsniveau. De verpleegkundige als ontwerper bereidt je voor op je rol als ontwerper van verpleegbeleid en als ontwikkelaar van zorg- en kwaliteitsprogramma's op afdelingsniveau. Na een verkenning van de ... De ...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Schoot
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Verpleegkundige Als Ontwerper.pdf

OMSCHRIJVING

De verpleegkundige als ontwerperDe hbo-verpleegkundige wordt geacht maatregelen te bedenken die kunnen worden omgezet in verpleegbeleid. Daarnaast moet ze haar bijdrage kunnen leveren aan de verpleegkundige component van zorgprogramma's en kunnen participeren in het ontwerpen van kwaliteitszorg op afdelingsniveau. Ze bedenkt oplossingen voor structurele problemen, bedenkt nieuwe aanpakken, ontwerpt richtlijnen, protocollen, methoden, technieken en systemen. De verpleegkundige als ontwerper bereidt de student hbo-V voor op haar toekomstige rol als ontwerper.Het boek begint met een verkenning van de domeinen zorgprogrammering, verpleegbeleid en kwaliteitszorg, om vervolgens stil te staan bij belanghebbenden en ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Daarna komen het wat en hoe van verpleegkundige taken aan bod. Belangrijke onderwerpen zijn onder meer: Evidence Based Practice, projectmatig werken en kwaliteitszorg.

Wil je het boek lezen?De Verpleegkundige Als Ontwerper in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Schoot. Lezen De Verpleegkundige Als Ontwerper Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN