PM-reeks - Cultuurbepaalde communicatie

PM-reeks - Cultuurbepaalde communicatie - Youssef Azghari | Tiliboo-afrobeat.com

... - Cultuurbepaalde communicatie 1e druk is een boek van Youssef Azghari uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers ... Bureau ISBN - PM-reeks ... . ISBN 9789024417162 Dit boek geeft antwoord op de vraag hoe je de dialoog met de ander kunt verbeteren. Om cultuurbepaalde communicatie te verbeteren is een juiste houding onontbeerlijk. De introductie van het brugmodel W & B (waarden & belangen) biedt uitkomst bij het ontwikkelen van die houding. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt inzichtelijk gemaakt hoe dialogen beter kunnen lopen. O ... Cultuurbepaalde communicatie: waarden en belangen van ... ... . Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt inzichtelijk gemaakt hoe dialogen beter kunnen lopen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek PM-reeks - Cultuurbepaalde communicatie, geschreven door Y. Azghari. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek n...

INFORMATIE

AUTEUR
Youssef Azghari
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
PM-reeks - Cultuurbepaalde communicatie.pdf

OMSCHRIJVING

PM-reeks - Cultuurbepaalde communicatie 1e druk is een boek van Youssef Azghari uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789024417162 Dit boek geeft antwoord op de vraag hoe je de dialoog met de ander kunt verbeteren. Het start vanuit de hypothese dat westerse en oosterse culturen vanuit hun filosofische of religieuze kernwaarde bijdragen aan een actieve of passieve houding van hun cultuurdragers. Deze houding wordt be nvloed door het belang dat men hecht aan de inhoud of vorm van de boodschap. Aan deze houding ligt een aantal cultuurverschillen ten grondslag. Om dit te onderzoeken stellen we ons onder meer de volgende drie levensvragen: 1 Waarin geloven wij?, 2 Hoe willen we met elkaar omgaan?, 3 Wat zijn de doelen die we willen bereiken? Centraal in dit boek staat de wijze waarop oosterse en westerse culturen van invloed zijn op onze kijk op de wereld en ons gedrag in de communicatie met de ander. Om cultuurbepaalde communicatie te verbeteren is een juiste houding onontbeerlijk. De introductie van het brugmodel W & B (waarden & belangen) biedt uitkomst bij het ontwikkelen van die houding. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt inzichtelijk gemaakt hoe dialogen beter kunnen lopen. Dit boek is bedoeld vooral bedoeld voor studenten Sociale Studies, Communicatiewetenschappen en professionals in de hulpverlening, het onderwijs en de media. Het doel is om via kennis en inzichten in het ontstaan van de eigen houding de ander beter te leren kennen en te begrijpen. Het levert de bouwstenen voor bruggenbouwers om cultuurverschillen in de communicatie te overbruggen.

Wil je het boek lezen?PM-reeks - Cultuurbepaalde communicatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Youssef Azghari. Lezen PM-reeks - Cultuurbepaalde communicatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN