Onbekend Israel

Onbekend Israel - Steven M. Collins | Tiliboo-afrobeat.com

...d Israël is een onthullend boek van Steve M ... Geboorteland Palestijnen hoeft niet meer in register als ... ... . Collins over de voor zovelen onbekende geschiedenis van de volkeren vanaf koning David tot aan vandaag. Onbekend Israël, de Nederlandse vertaling (van Celeste van Wijk-Snoek) van "The 'Lost' Ten Tribes of Israel... Found" door Steven Collins, is het resultaat van een zoektocht door de geschiedenis van die oorspronkelijke Israëlitische meerderheid. Onbekend Israel. Historische onwetendheid was lange tijd de ... Digibron.nl, Onbekend Israël ... . Historische onwetendheid was lange tijd de voedingsbodem voor het hier en daar opspruiten van meestal goedbedoelde pogingen om de - ten... Onbekend Israel. Historische onwetendheid was lange tijd de voedingsbodem voor het hier en daar opspruiten van meestal goedbedoelde pogingen om de - ten onrechte als verloren beschouwde...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven M. Collins
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onbekend Israel.pdf

OMSCHRIJVING

Historische onwetendheid was lange tijd de voedingsbodem voor het hier en daar opspruiten van meestal goedbedoelde pogingen om de - ten onrechte als verloren beschouwde - stammen van Israël te lokaliseren. Maar een evolutionistische cultuur, die de Bijbelse geschiedenis beschouwt als menselijke verzinsels, behandelt deze pogingen onmiddellijk als onkruid: fantasie, fabels en dwaling.Steven M. Collins laat zich hierdoor niet hinderen. Zijn vergelijkende studie van de Bijbelse en profane historie stelde hem in staat te komen tot een gedocumenteerde beschrijving van 3000 jaar Israëlitische wereldgeschiedenis. De grote verdienste van Collins is, dat hij niet op gebruikelijke wijze een verzameling losse en uiterst smalle theorieën geeft, maar een breed samenhangend geheel; wetenschappelijk verantwoord en toch vlot en boeiend geschreven.Verplichte kost voor allen die de waarheid liefhebben. Na lezing van dit boek zal uw visie op de Bijbel, de geschiedenis en de toekomst niet meer dezelfde zijn.

Wil je het boek lezen?Onbekend Israel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven M. Collins. Lezen Onbekend Israel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN