Morya Wijsheid Werkboek 2 - Morya wijsheid werkboek voor het leven

Morya Wijsheid Werkboek 2 - Morya wijsheid werkboek voor het leven - Morya Wijsheid | Tiliboo-afrobeat.com

...ya Wijsheid Werkboek 2 - Morya wijsheid werkboek voor het leven (Paperback) ... theologischeboekhandel.nl : Mayil Publishing House ... . ''Het leven is niet zoals een baksteen die je daar legt en laat liggen.... Morya wijsheid werkboek voor het leven | ISBN 9789075702675 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Morya Wijsheid Basiswerkboek is een uniek werkboek door de combinatie van praktijkgerichtheid, eenvoud en diepgang. Je vindt er 52 werkpunten verdeeld over 10 onderwerpen. Elk punt bestaat ... Morya Wijsheid / Morya Kracht boeken - Mayil ... . Je vindt er 52 werkpunten verdeeld over 10 onderwerpen. Elk punt bestaat uit enkele stukjes tekst uit een van de Morya Wijsheid boeken met daarbij één of meerdere vragen of opdrachten. In het werkboek vind je 52 puntjes die je dichter bij jezelf brengen. Meer informatie vind je op www.morya.org. Schrijf je zeker in voor ons eNieuws e...

INFORMATIE

AUTEUR
Morya Wijsheid
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Morya Wijsheid Werkboek 2 - Morya wijsheid werkboek voor het leven.pdf

OMSCHRIJVING

''Het leven is niet zoals een baksteen die je daar legt en laat liggen. Neen, het leven is een broos, fijn, boeiend iets, een soort energie die zichzelf bevraagt, draagt en ontplooit.Het leven is kneedbaar, je kan het vorm geven in alle mogelijke richtingen, maar dan moet je wel zorgen dat je in het leven zelf staat, want anders kneedt het leven jou!De grote vraag die mensen zich dikwijls stellen is: 'hoe moet ik leven en hoe moet ik het doen om mijn leven in handen te krijgen?' Want het is gemakkelijk gezegd: ''Wees jezelf, word jezelf'', maar hoe doe je dat?Door dit werkboek krijg je stap voor stap meer inzichten op de weg naar het licht in jezelf, de ware betekenis van je leven, de grote kracht in je hart en het doel van je bestaan.''In het boek:* 52 werkpunten, plus twee extra * Bij elke opdracht een leuke vlinder om in te kleuren * Ruimte om te schrijven * Ook met begeleide meditaties * Geniaal gestructureerd: elke week een nieuw aandachtspunt; alles samen is het een opbouwend geheel * Uiteenlopende en nieuwe onderwerpen: o.a. over de wil, houden van je lichaam, creatief omgaan met gevoelens, zelfvertrouwen, de kracht van verlangens, hoe aarden, innerlijke stilte, gelukkig zijn, intuïtie, denken met je hart, opkomen voor jezelf en toch harmonie maken met je omgeving; kortom: ''hoe word ik echt mezelf?'' in de praktijkMeer info op www.morya.org (o.a. video en inkijkbestand)

Wil je het boek lezen?Morya Wijsheid Werkboek 2 - Morya wijsheid werkboek voor het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Morya Wijsheid. Lezen Morya Wijsheid Werkboek 2 - Morya wijsheid werkboek voor het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN