Meester, ik heb geen tranen meer

Meester, ik heb geen tranen meer - Jef Vermassen | Tiliboo-afrobeat.com

..., ik heb geen tranen meer. Jef Vermassen ... Meester, ik heb geen tranen meer | LangZullenWeLezen! ... . Schrijf een review. Het onbekende en miskende leed van slachtoffers. Meer dan 100.000 keer ging het boek 'Moordenaars en hun motieven' (2004) van Jef Vermassen over de toonbank. Het was lang wachten op een opvolger, maar die mag er dan ook zijn. Meester, ik heb geen tranen meer 1e druk is een boek van Jef Vermassen uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts. ISBN 9789089317766 Meer dan 100.000 keer ging het boek 'Moordenaars en ... bol.com | Meester, ik heb geen tranen meer (ebook), Jef ... ... .000 keer ging het boek 'Moordenaars en hun motieven' (2004) van Jef Vermassen over de toonbank. Het was lang wachten op een opvolger, maar die mag er dan ook zijn. Meester, ik heb geen tranen meer het onbekende en miskende leed van slachtoffers Jef Vermassen. Nederlands | Paperback € 29,99 + 59 punten . Promotie. Een zomer vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Vermassen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Meester, ik heb geen tranen meer.pdf

OMSCHRIJVING

Meester, ik heb geen tranen meer 1e druk is een boek van Jef Vermassen uitgegeven bij Borgerhoff & Lamberigts. ISBN 9789089317766 Meer dan 100.000 keer ging het boek 'Moordenaars en hun motieven' (2004) van Jef Vermassen over de toonbank. Het was lang wachten op een opvolger, maar die mag er dan ook zijn. Vlaanderens bekendste strafpleiter schreef dezekeer een meeslepend en imposant werk over slachtoffers. Vermassen wil de stem zijn van al wie rouwt en wie lijdt. Van misbruikte kinderen en verminkte slachtoffers, tot de families van vermoorde en verongelukte mensen. Hoe verwerken zij hun trauma? Hoe verloopt een rouwproces?Welke ijkpunten kunnen rouw minder of meer rauw maken? Wat met woede en wrok? En hoe schud je de dader van een misdrijf uit je nek?Essentiële vragen waarop Jef Vermassen sterke antwoorden geeft, geïllustreerd met talrijke verhalen uit zijn 47-jarige loopbaan.

Wil je het boek lezen?Meester, ik heb geen tranen meer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Vermassen. Lezen Meester, ik heb geen tranen meer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN