''Help, ik moet me ontwikkelen''

''Help, ik moet me ontwikkelen'' - Gea Groenendijk | Tiliboo-afrobeat.com

...hrijft in 'Help, ik moet me ontwikkelen' vanuit inzichten in de sociologie, psychologie en economie dat je vanuit je eigen identiteit met 'betrouwbare partners' samen moet werken ... Ik ben op zoek naar inzicht in mezelf, persoonlijke ... ... . Je staat in deze samenleving niet alleen, want iedereen is in principe afhankelijk van elkaar. '"Help, ik moet me ontwikkelen", Het grote ingrediëntenboek voor vernieuwing in organisaties' door Gea Groenendijk - Onze prijs: €29,98 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Waarom staan we als mens maar ook als organisatie zo weinig open voor ontwikkeling en vernieuwing? Besluiten in organisaties worden in het onzichtbare deel van de ijsberg genom ... Werkwoord "zich ontwikkelen" - Nederlandse werkwoorden ... ... . Waarom staan we als mens maar ook als organisatie zo weinig open voor ontwikkeling en vernieuwing? Besluiten in organisaties worden in het onzichtbare deel van de ijsberg genomen. Dat is ook de plek waar ontwikkeling en vernieuwing plaatsvinden. Maar als we dat we...

INFORMATIE

AUTEUR
Gea Groenendijk
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
''Help, ik moet me ontwikkelen''.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom staan we als mens maar ook als organisatie zo weinig open voor ontwikkeling en vernieuwing?Besluiten in organisaties worden in het onzichtbare deel van de ijsberg genomen. Dat is ook de plek waar ontwikkeling en vernieuwing plaatsvinden. Maar als we dat weten, waarom sturen we dan nog altijd op het zichtbare deel van de ijsberg? In dit boek beschrijft Gea Groenendijk vanuit haar eigen ervaringen, met behulp van een theoretisch kader en interviews met diverse experts in hun vakgebied, de noodzaak om je als mens, maar ook als organisatie of gebied te ontwikkelen en te vernieuwen. Zij beschrijft ook het hoe en waarom van weerstand die je als gevolg hiervan krijgt en de wijze waarop je aan dit proces sturing kunt geven om je uiteindelijk in deze tijd succesvol te ontwikkelen.Een tikje activistisch en moralistisch maar Gea is vooral een betrokken burger bij de samenleving, met visie en kennis van zaken in haar vakgebied. Gea beschrijft in "Help, ik moet me ontwikkelen' vanuit inzichten in de sociologie, psychologie en economie dat je vanuit je eigen identiteit met "betrouwbare partners' samen moet werken. Je staat in deze samenleving niet alleen, want iedereen is in principe afhankelijk van elkaar.

Wil je het boek lezen?''Help, ik moet me ontwikkelen'' in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gea Groenendijk. Lezen ''Help, ik moet me ontwikkelen'' Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN