Espanol Profesional

Espanol Profesional - G. Bursgens | Tiliboo-afrobeat.com

...ol Profesional verzorgt ook doelgerichte taaltrainingen voor het inburgeringsexamen en voor het staatsexamen (niveau B1 en B2) NT2 ... Espanol profesional 1 | Gratis boeken downloaden in PDF ... ... . Maar als je jouw Nederlands wilt verbeteren en geen examen gaat doen, kunnen we je natuurlijk ook helpen. Lessen via Skype zijn mogelijk. Bijles Nederlands Voor wie dan ook, voor wat dan ook. Tekstboek Espanol Profesional 2 (Paperback). Español Profesional 2 heeft dezelfde opzet als Español Profesional 1, maar bestaat uit 15 lecciones. Samenvatting Español Profesional 1 . Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vak. Spaans (TCO-SPA5) Titel ... Español Profesional: Curso para Aprender Online - Lengalia ... . Samenvatting Español Profesional 1 . Universiteit / hogeschool. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vak. Spaans (TCO-SPA5) Titel van het boek Español Profesional 1; Auteur. MANJON. Geüpload door. Mayke Van der Eng. Academisch jaar. 2016/2017 Op deze pagina vin...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Bursgens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Espanol Profesional.pdf

OMSCHRIJVING

Espanol Profesional 1e druk is een boek van G. Bursgens uitgegeven bij Intertaal. ISBN 9789054516569 Het tekstboek van Espa ol Profesional 1 bestaat uit een Introducci n en 18 lecciones met een ge ntegreerd oefengedeelte.De 18 lecciones zijn overzichtelijk opgebouwd en bestaan elk uit acht pagina's:- Op de eerste twee pagina's worden nieuwe talige en interculturele competenties aangereikt, aan de hand van realistische scenario's uit de dagelijkse bedrijfsvoering van Torres y Compaa S.L., een chocoladefabriek in Cataloni . Thema's die aan bod komen, zijn onder andere zakenreizen, klantenbezoeken en conferenties. - Bij Realidad Hisp nica wordt aandacht geschonken aan zowel culturele informatie als aan beroepsgerelateerde thema's uit de Spaanstalige wereld. Realidad Hisp nica richt zich vooral op leesvaardigheid en bestaat uitn pagina.- Op de Recuerde-pagina staat een samenvatting van de grammaticale en communicatieve onderwerpen van de les.- Elke les sluit af met A practicar, vier pagina's met oefeningen. Hierin wordt de kennis van de lesstof verdiept. De afwisselende oefeningen en activiteiten dienen om de kennis van grammatica en woordenschat te verstevigen en de mondelinge uitdrukkingsvaardigheid te ontwikkelen.Achter in het tekstboek zijn opgenomen:- overzichtspagina's met de belangrijkste grammaticale onderwerpen, Spaanse zinnen in de les en aardrijkskundige namen;- partnerpagina's: oefeningen in tweetallen;- transcripties van de luisterteksten die niet in de les staan afgedrukt;- een woordenlijst per les en een alfabetische woordenlijst (beide Spaans - Nederlands).In het tekstboek zijn twee audio-cd's ingelegd, met daarop de luisterteksten uit het tekstboek.

Wil je het boek lezen?Espanol Profesional in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Bursgens. Lezen Espanol Profesional Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN