De schoonheid van het verschil

De schoonheid van het verschil - Martine delfos | Tiliboo-afrobeat.com

...schoonheid van het verschil beschrijft Martine Delfos de verschillen tussen mannen en vrouwen ... De of het schoonheid? Welk lidwoord ... . Ze laat zien hoe deze verschillen als tandraderen in elkaar grijpen. Ze geeft geen opsomming van verschillen, maar beschrijft hoe de verschillen met elkaar samenhangen en hoe ze vanuit de evolutionaire rol van man en vrouw betekenis hebben. Samenvatting 'De schoonheid van het verschil' Hoofdstuk 1 Een verschil tussen mannen en vrouwen is dat we elkaar minder gemakkelijk begrijpen. Anima is het vrouwelijke deel bij de man. Animus is het mannelijke deel bij de vrouw. In De ... Samenvatting De schoonheid van het verschil - Knoowy ... . Anima is het vrouwelijke deel bij de man. Animus is het mannelijke deel bij de vrouw. In De schoonheid van het verschil beschrijft Martine Delfos de verschillen tussen mannen en vrouwen. Ze laat zien hoe deze verschillen als tandraderen in elkaar grijpen. Ze geeft geen opsomming van verschillen, maar ze beschrijft hoe de verschillen met elkaar samenhangen en hoe ze vanuit de evolutionaire...

INFORMATIE

AUTEUR
Martine delfos
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De schoonheid van het verschil.pdf

OMSCHRIJVING

De schoonheid van het verschil 5e druk is een boek van Martine Delfos uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789026522277 In De schoonheid van het verschil beschrijft Martine Delfos de verschillen tussen mannen en vrouwen. Ze laat zien hoe deze verschillen als tandraderen in elkaar grijpen. Ze geeft geen opsomming van verschillen, maar beschrijft hoe de verschillen met elkaar samenhangen en hoe ze vanuit de evolutionaire rol van man en vrouw betekenis hebben. Van daaruit is ook te begrijpen wat de betekenis van deze verschillen in onze huidige tijd is.Delfos meent dat het voor de emancipatie van man en vrouw noodzakelijk is oog te hebben voor de verschillen tussen hen. Zij stelt dat we m t de biologische stroom mee moeten emanciperen in plaats van ertegen in. Het boek geeft een diepgaand inzicht in de wijze waarop mannen en vrouwen functioneren en de betekenis daarvan voor het aangaan van relaties. Het kan houvast geven in het begrip van relaties tussen mannen en vrouwen. Daarbij ontstaat een diep respect van de eigenheid van mensen en wordt de schoonheid van het verschil duidelijk.Dr. Martine F. Delfos is zelfstandig gevestigd psycholoog, therapeut en publicist. Ze heeft verscheidene boeken geschreven op het gebied van de psychologie en psychopathologie.

Wil je het boek lezen?De schoonheid van het verschil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martine delfos. Lezen De schoonheid van het verschil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN