Dark Souls - De adem van Andolus

Dark Souls - De adem van Andolus - George Mann | Tiliboo-afrobeat.com

... die uitleg gaat verloren in De adem van Andolus, een eerste stripalbum naar de rpg-gamereeks Dark Souls omdat die niet echt aan de orde is ... Preview Dark Souls 1: De adem van Andolus - Pagina 2 ... . Een keer die drempel is overwonnen, blijft een stevige fantasystrip over waarin krijgster Fira en een ziener die ze op haar pad tegenkwam op zoek gaat naar een middel om haar koninkrijk te redden. Zoek je naar de strip De adem van Andolus van Mann George, Quah Alan, Dark Souls? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen. ... Home / Stripboeken Ni ... De adem van Andolus stripverhaal (Dark Souls 1, Mann, Quah ... ... . Wij ondervinden geen last van COVID-19. Wij hanteren de normale levertijden en u kunt gewoon bij ons bestellen. ... Home / Stripboeken Nieuw / D / Dark Souls Dark Souls - De adem van Andolus ... Een onmisbaar, volledig nieuw verhaal, dat zich afspeelt in de wereld van ...

INFORMATIE

AUTEUR
George Mann
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Dark Souls - De adem van Andolus.pdf

OMSCHRIJVING

Prijs de zon, vreest het duister...Terwijl haar koninkrijk uiteenvalt in chaos en dood, gaat de geharde krijger Fira op pad voor een gevaarlijke zoektocht naar een laatste redmiddel. De bondgenoten zijn schaars, de kampvuren uitgebrand. Eindeloze golven demonische en draconische vijanden kruisen haar pad. Slechts met behulp van een ondoorgrondelijke ziener is ze in staat om het vuur op te rakelen dat weer voor licht in haar wereld moet zorgen mits ze bij dat streven niet het onderspit delft!Een onmisbaar, volledig nieuw verhaal, dat zich afspeelt in de wereld van de zeer populaire Dark Souls role playing games.

Wil je het boek lezen?Dark Souls - De adem van Andolus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur George Mann. Lezen Dark Souls - De adem van Andolus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN