Wegwijs In Religieus En Levensbeschouwelijk Nederland

Wegwijs In Religieus En Levensbeschouwelijk Nederland - M. Ipenburg | Tiliboo-afrobeat.com

...euze bewegingen in Nederland (dr. R. Kranenborg): 'een voortreffelijk overzicht van wat er op religieus gebied in Nederland aan de hand is' ... Wegwijs in religieus en levensbeschouwelijk Nederland ... ... . De tweede druk verschijnt nu onder een vlag die de ruimere religieuze en levensbeschouwelijke lading beter dekt. leder trefwoord in deze druk is herzien en naar de laatste stand bijgewerkt. Uitgever Kok, Kampen Verschenen 2000 ISBN 9043500283 Kenmerken XV p., 748 kol, 29 cm Aantekening Met lit. opg., reg Oorspr. titel Wegwijs in gelovig Nederland : een alfabetische beschrijving van Nederlandse kerken en religieuze groeperingen. V ... Over - ReligieNU ... . opg., reg Oorspr. titel Wegwijs in gelovig Nederland : een alfabetische beschrijving van Nederlandse kerken en religieuze groeperingen. Vergelijken - Wegwijs in religieus en levensbeschouwelijk Nederland, handboek religies, kerken, stromingen en organisaties (m. Ipenburg) (2000) ISBN: 9789024282470 - De eerste druk van dit nas...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Ipenburg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wegwijs In Religieus En Levensbeschouwelijk Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

De eerste druk van dit naslagwerk, verschenen in 1987 onder de titel Wegwijs in gelovig Nederland, is enthousiast ontvangen. De pers reageerde in het algemeen zeerlovend.E.O.-Visie: leen erg handig naslagwerk'.Nederlandse Bibliotheek Dienst: 'bruikbaar voor een zeer breed publiek'.Bres: 'zeer nuttig en informatief'.Reformatorisch Dagblad: een goede gids'.Woord en Dienst: een nuttig en betrouwbaar naslagwerk'.Nederlands Dagblad: leen waardevol hulpmiddel in de vele (dwaal)weggetjes'.Trouw (A.J. Klei): 'vandaag beveel ik Wegwijs luide aan'.Hervormd Nederland (Martin Ros): 'Het meest curieuze christelijke boek van dit najaar'.Religieuze bewegingen in Nederland (dr. R. Kranenborg): 'een voortreffelijk overzicht van wat er op religieus gebied in Nederland aan de hand is'.De tweede druk verschijnt nu onder een vlag die de ruimere religieuze en levensbeschouwelijke lading beter dekt. leder trefwoord in deze druk is herzien en naar de laatste stand bijgewerkt. Daarnaast zijn er honderden nieuwe trefwoorden, dat wil zeggen religieuze en levensbeschouwelijke groeperingen, toegevoegd. Vele worden voor het eerst beschreven. Ook zijn bij iedere groepering het adres en telefoonnummer opgenomen. Objectiviteit is het uitgangspunt geweest bij iedere beschrijving. Zeer uitgebreide alfabetische en systematische registers completeren Wegwijs en vergemakkelijken het naslaan.

Wil je het boek lezen?Wegwijs In Religieus En Levensbeschouwelijk Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Ipenburg. Lezen Wegwijs In Religieus En Levensbeschouwelijk Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN