RNG-Studies 3 - Hulp aan slachtoffers van seksueel geweld

RNG-Studies 3 - Hulp aan slachtoffers van seksueel geweld - M. Hoing | Tiliboo-afrobeat.com

...udies 3 - Hulp aan slachtoffers van seksueel geweld (Paperback) ... Hulp aan slachtoffers van seksueel geweld: een ... ... . Deze studie brengt de omvang, aard en kwaliteit van de hulpverlening aan cliënten... 90 procent van de slachtoffers van seksueel geweld doet geen aangifte. Dit is heel begrijpelijk, want praten over seksueel geweld, laat staan aangifte doen, is niet gemakkelijk. Als slachtoffer ben je bang, voel je je schuldig, beschaamd, en hoop je dat het voorval stilzwijgend zal verdwijnen. We moeten zorgen dat slachtoffers van seksueel geweld overal ... Slachtoffers van huiselijk geweld kunnen de apotheker om ... ... . We moeten zorgen dat slachtoffers van seksueel geweld overal in ons land van die goede begeleiding gebruik kunnen maken. Daarom werken we aan de oprichting van zeven nieuwe Zorgcentra. Door hulp dichtbij de slachtoffers te voorzien, kunnen we meer slachtoffers op de best mogelijke manier begeleiden. Werken in SPH - Huiselijk en seksueel geweld 1e druk is een boek van W. Wentzel uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Hoing
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
RNG-Studies 3 - Hulp aan slachtoffers van seksueel geweld.pdf

OMSCHRIJVING

Deze studie brengt de omvang, aard en kwaliteit van de hulpverlening aan cliënten met seksueel geweldservaringen in Nederland anno 2002 in kaart. Aan dit onderzoek hebben 219 instellingsmanagers, 194 hulpverleners en 135 cliënten meegewerkt. De bestaande zorgprogramma's voor slachtoffers van seksueel geweld worden kritisch onder de loep genomen.

Wil je het boek lezen?RNG-Studies 3 - Hulp aan slachtoffers van seksueel geweld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Hoing. Lezen RNG-Studies 3 - Hulp aan slachtoffers van seksueel geweld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN