Kommentaar op de Psalmen 1

Kommentaar op de Psalmen 1 - Franz Delitzsch | Tiliboo-afrobeat.com

...aar op De PsalmenFranz Delitzscheerste deelFranz Delitzsch (1813-1890) was een beroemd Duits hoogleraar (theologie en hebreeuwse letterkunde) ... Commentaar op de Psalmen 1 | Het Goede Boek ... . Hij verdedigde de Joodse gemeenschap in Duitsland tegen anti-semitische aanvallen en was de eerste die het nieuwe testament vertaalde naar het (moderne) Hebreeuws. Ook richtte hij in 1880 het Institutum Judaicum op dat als doel had missionair ... Dit commentaar op De Psalmen is een vertaling van het oorspronkelijk Duitse commentaar van Delitzsch. De Nederlandse vertaling is beschikbaar in twee delen. Dit eerste deel bevat de Inleiding tot de Psalmen en het commentaar op Psalm 1 tot e ... Commentaar op de Psalmen 1, Franz Delitzsch | Donner ... . De Nederlandse vertaling is beschikbaar in twee delen. Dit eerste deel bevat de Inleiding tot de Psalmen en het commentaar op Psalm 1 tot en met 72. Het tweede deel bevat het commentaar op Psalm 73 tot en met 150. Dit commentaar op De Psalmen is een vertaling van het oorspronkelijk Duitse commentaar van Delitzsch. De Nederlandse vertaling is beschikbaar in twee delen. Dit eerste deel bevat de Inleiding...

INFORMATIE

AUTEUR
Franz Delitzsch
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kommentaar op de Psalmen 1.pdf

OMSCHRIJVING

Franz Delitzsch (1813-1890) was een beroemd Duits hoogleraar (theologie en hebreeuwse letterkunde). Hij verdedigde de Joodse gemeenschap in Duitsland tegen anti-semitische aanvallen en was de eerste die het nieuwe testament vertaalde naar het (moderne) Hebreeuws. Ook richtte hij in 1880 het Institutum Judaicum op dat als doel had missionair werk te verrichten onder de Joden.Samen met Johann Friedrich Keil schreef Franz Delitzsch een uitgebreid commentaar op het oude testament, dat nog steeds gebruikt wordt. De bijdrage van Delitzsch aan dit commentaar betreft de bijbelboeken Job, Psalmen, Spreuken, Prediker, Hooglied en Jesaja.Dit commentaar op De Psalmen is een vertaling van het oorspronkelijk Duitse commentaar van Delitzsch. De Nederlandse vertaling is beschikbaar in twee delen. Dit eerste deel bevat de Inleiding tot de Psalmen en het commentaar op Psalm 1 tot en met 72.Het tweede deel bevat het commentaar op Psalm 73 tot en met 150.

Wil je het boek lezen?Kommentaar op de Psalmen 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Franz Delitzsch. Lezen Kommentaar op de Psalmen 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN