Het grote verhaaltjesboek

Het grote verhaaltjesboek - Marianne Busser | Tiliboo-afrobeat.com

...ote verhaaltjesboek (Hardcover). Deze heruitgave van Het grote verhaaltjesboek is voorzien van vele schitterende illustraties van Dagmar Stam ... grote verhaaltjesboek - Marianne Busser, Ron Schröder ... ... . Met... Het Grote Verhaaltjesboek. Een verhalenboek voor kinderen die ziek zijn en in het ziekenhuis liggen. Geschreven door een 10 jarig schrijf talent. Je vindt het hier allemaal, een klunzige Thijs, een Poes die pijn heeft, en nog veel meer. Dit boek is in twee delen gesplitst. Geschreven bij Het Grote Verhaaltjesboek. Dit is echt een geweldig voorleesboek voor (bijv.) in de klas. Ik heb dit boek zelf gebruikt in g ... Win: Het grote verhaaltjesboek - JufSanne.com ... . Geschreven bij Het Grote Verhaaltjesboek. Dit is echt een geweldig voorleesboek voor (bijv.) in de klas. Ik heb dit boek zelf gebruikt in groep 3 en zij (maar ik ook) waren er helemaal weg van. Er wordt veel gebruik gemaakt van humor en de onderwerpen passen goed bij de belevingswereld van de kinderen. Het grote verhaaltjesboek is voorzien van schitterende illustraties van Dagma...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Busser
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het grote verhaaltjesboek.pdf

OMSCHRIJVING

Deze heruitgave van Het grote verhaaltjesboek is voorzien van vele schitterende illustraties van Dagmar Stam. Met zestig verhaaltjes is dit voor jongens en meisjes vanaf drie jaar het perfecte voorleesboek. Het boek staat vol lieve, gekke en grappige verhaaltjes over allerlei onderwerpen; van Koning Krentenbol tot de drie kleine kleutertjes en van verschillende beroepen tot de seizoenen. Door de handige inhoudsopgave die gerangschikt is op onderwerp is het juiste verhaaltje zo gevonden.

Wil je het boek lezen?Het grote verhaaltjesboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Busser. Lezen Het grote verhaaltjesboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN