De mannenmaker

De mannenmaker - Petra Kruijt | Tiliboo-afrobeat.com

...nenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar ... De mannenmaker - Petra Kruijt - (ISBN: 9789401900829) | De ... ... . Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild e ... De Mannenmaker - Chicklit ... . De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze inee...

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Kruijt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De mannenmaker.pdf

OMSCHRIJVING

De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. Is de vijver leeg aan het raken, is ze te kritisch geworden, of is er meer aan de hand?Petra Kruijt is naast auteur ook journalist en redacteur. Haar fantasiefabriek draait overuren, ze vliegt het liefst zo veel en ver mogelijk (inspiratief) en om woorden zit ze nooit verlegen. De mannenmaker is Petra's vijfde roman in vier jaar.

Wil je het boek lezen?De mannenmaker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Kruijt. Lezen De mannenmaker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN