De Admiraal

De Admiraal - Jack Staller | Tiliboo-afrobeat.com

...raal Dorpsstraat 1056 1566 JM Assendelft Telefoon 075-6284136 [email protected] ... De Admiraal - Startpagina | Facebook ... .nl Kvk 35012985 BTW 8070.39.299.B01. Problemen met bestellen? Laat het ons weten! De Admiraal ligt op nog geen 5 minuten lopen van het Dolfinarium, vissershaven, Vischmarkt en de oude binnenstad. Bij ons kunt u genieten van een goede kop koffie, huisgemaakt gebak, verschillende speciaal bieren van de tap, een heerlijke lunch of diner of kom gezellig borrelen. Welkom bij Partycentrum De Admiraal. Sinds 1972 een begrip in Assendelft en omstr ... bol.com | De Admiraal, Jack Staller | 9789059941274 | Boeken ... . Welkom bij Partycentrum De Admiraal. Sinds 1972 een begrip in Assendelft en omstreken. Klein begonnen als snackbar en cafeetje in één, nu inmiddels uitgegroeid tot multifunctioneel partycentrum met uitstekende catering mogelijkheden. Bij de Admiraal gaat het om de beleving. De eeuwenoude, traditionele Zwolse geschiedenis vindt u terug in ons gebouw, de bedienin...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Staller
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Admiraal.pdf

OMSCHRIJVING

Michiel Adriaensz. de Ruyter (1607-1676), bejubeld en geacht door vriend en vijand. Binnen de landsgrenzen bemind en daarbuiten gevreesd. Meerdere keren door buitenlandse regeringsleiders onderscheiden en in de adelstand verheven. De grootste vlootvoogd aller tijden. In Michiel Adriaenszoon de Ruyter, De Admiraal heeft De Ruyter, in dienst van de Republiek der Zeven Provinciën, een belangrijk aandeel in het handhaven van de machtige en rijke positie, die de Republiek in de zeventiende eeuw op het wereldtoneel inneemt. Het is het relaas van een Vlissinger die zijn leven op zee doorbrengt. Een zeeheld die houdt van de grilligheid van de zee, het leven aan boord, de geur van geteerd touw en het geklapper van de zeilen. Een man zonder angst of twijfel. In het bezit van een uitzonderlijk strategisch en tactisch inzicht. Een dapper zeeman, die zijn vijand vol vertrouwen tegemoet treedt. In dienst van de Staten-Generaal. Altijd in goed overleg. Van de koele kusten van Scandinavië tot aan de zwoele eilanden in de Middellandse Zee en van de donkere Afrikaanse kusten tot het zonovergoten Caraïbisch gebied. Een leven zonder weerga. Vol hoogtepunten en evenzoveel dieptepunten. Het verhaal van een vroom man op het kampanjedek, maar ook van zeelieden die boven in het want en beneden in de bedompte scheepsruimen, pompend voor hun leven, aan het zwoegen zijn.Dit keer geen bladzijden vol tekst, maar een boek versierd met kleurrijke illustraties. Vierhonderd jaar na zijn geboorte komt Michiel Adriaensz. de Ruyter op originele wijze opnieuw tot leven!

Wil je het boek lezen?De Admiraal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Staller. Lezen De Admiraal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN