Bedrijfscultuur voor Dummies

Bedrijfscultuur voor Dummies - Mike Ganino | Tiliboo-afrobeat.com

...fscultuur voor Dummies' door Mike Ganino - Onze prijs: €19,99 - Direct te downloaden 'Bedrijfscultuur voor Dummies' door Mike Ganino - Onze prijs: €29,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Organisaties over de hele wereld strijden elke dag voor de beste medewerkers, de trouwste klanten en de gunstigste merkreputatie ... Wat is bedrijfscultuur : betekenis en voorbeelden ... ... . Centraal bij elk van deze doelstellingen staat een geweldige bedrijfscultuur, zoals die van Google, Wegman's en Southwest Airlines. Dit boek vol met oefeningen en voorbee Bedrijfscultuur voor Dummies | ISBN 9789045356495 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Omschri ... Bedrijfscultuur voor Dummies door Mike Ganino (Boek ... ... . Dit boek vol met oefeningen en voorbee Bedrijfscultuur voor Dummies | ISBN 9789045356495 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Omschri...

INFORMATIE

AUTEUR
Mike Ganino
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bedrijfscultuur voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Organisaties over de hele wereld strijden elke dag voor de beste medewerkers, de trouwste klanten en de gunstigste merkreputatie. Centraal bij elk van deze doelstellingen staat een geweldige bedrijfscultuur, zoals die van Google, Wegman's en Southwest Airlines. Dit boek vol met oefeningen en voorbeelden zal je helpen om je missie en visie te definiëren, een inspirerende leider te worden, een strategie te ontwikkelen voor het aantrekken van grote talenten, samenwerking en communicatie te stimuleren en een betrokken personeelsbestand te creëren. Dit is het boek dat je bij de hand houdt terwijl je je unieke bedrijfscultuur definieert, uitbreidt en versterkt.Mike Ganino is een wereldwijd graag geziene keynote spreker, trainer en consultant, die bedrijven helpt bij het creëren van culturen die teams betrokken maakt, klanten enthousiasmeert en het resultaat stimuleert. Als voormalig leidinggevende in hospitality en technologie droeg Mike ook bij aan de ontwikkeling van bloeiende culturen in uiteenlopende sectoren als vastgoed, productie, horeca, reizen en banken.

Wil je het boek lezen?Bedrijfscultuur voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mike Ganino. Lezen Bedrijfscultuur voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN