Van Duuren Media Handboek ActionScript 2.0 en 3.0

Van Duuren Media Handboek ActionScript 2.0 en 3.0 - P. Kassenaar | Tiliboo-afrobeat.com

... ActionScript 2.0 en 3.0 ActionScript is de ingebouwde programmeertaal van Adobe Flash ... bol.com | Flash Cs3, Peter Kassenaar | 9789059403017 | Boeken ... . Flash is dé wereldwijde industriestandaard voor het ontwerpen van interactieve websites en games. Flash wordt ook veel ingezet voor het programmeren van mobiele apparaten en rijke digitale... Van Duuren Media Handboek ActionScript 2.0 en 3.0 1e druk is een boek van Peter Kassenaar. ISBN 9789059402430 ActionScript 2.0 en 3.0 ActionScript de ingebouwde programmeertaal van Adobe Flash. Flash is d ereld ... Handboek ActionScript 2.0 en 3.0 - Van Duuren Media ... .0 en 3.0 ActionScript de ingebouwde programmeertaal van Adobe Flash. Flash is d ereldwijde industriestandaard voor het ontwerpen van interactieve websites en games. Van Duuren Media, uitgeverij van boeken over informatica, management, fotografie en psychologie ...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Kassenaar
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Van Duuren Media Handboek ActionScript 2.0 en 3.0.pdf

OMSCHRIJVING

Van Duuren Media Handboek ActionScript 2.0 en 3.0 1e druk is een boek van Peter Kassenaar. ISBN 9789059402430 ActionScript 2.0 en 3.0ActionScript de ingebouwde programmeertaal van Adobe Flash. Flash is d ereldwijde industriestandaard voor het ontwerpen van interactieve websites en games. Flash wordt ook veel ingezet voor het programmeren van mobiele apparaten en 'rijke digitale ervaringen', zoals dat zo mooi heet. Het gebruik van ActionScript is niet beslist noodzakelijk voor het maken van een goede Flash-toepassing, maar in de praktijk blijkt dat vrijwel elke Flash-ontwikkelaar op den duur meer wil weten van de program-meermogelijkheden binnen Flash. Dit Handboek is buitengewoon geschikt om te leren programmeren in ActionScript. U leert eerst hoe de basishandelingen van het programmeren in ActionScript eruitzien. Daarna past u deze kennis toe op tal van Flash-toepassingen, zoals het werken met movie clips, het ontwikkelen van Flash-games en het werken met externe gegevens, audio en video. Uiteraard kunt u de kennis uit dit boek ook gebruiken als u ActionScript-toepassingen buiten Flash om gaat programmeren, bijvoorbeeld in Adobe Flex. Tot de behandelde onderwerpen behoren:Kennismaken met ActionScript 2.0Gegevens en gegevenstypen in ActionScriptSyntaxis, functies en methodenObjectgeori eerd programmeren (OOP) in ActionScriptDe ingebouwde classes gebruiken en eigen classes schrijvenFlash-games ontwikkelenAnimatie-effecten en filters gebruikenWerken met externe gegevens, audio en videoNieuwe kenmerken van ActionScript 3.0.Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik, programmeertalen en internettechnieken en -toepassingen als Dreamweaver en Flash. Daarnaast is hij docent en usability-expert. Peter Kassenaar is sinds 1988 op computergebied actief als programmeur en sinds 1995 - met uitzondering van de vakanties - dagelijks op internet te vinden. In 1996 programmeerde hij zijn eerste webpagina's in HTML 3.2 en vanaf 1997 volgden projecten voor databasegestuurde websites met PHP, ASP en ASP.NET. Hij heeft een eerstegraads onderwijsbevoegdheid alsmede diverse andere ICT-gerelateerde certificaten en diploma'sVia zijn eigen bedrijf adviseert hij bedrijven bij internet- en usabilityprojecten. De persoonlijke website van Peter Kassenaar is te vinden op www.kassenaar.com.

Wil je het boek lezen?Van Duuren Media Handboek ActionScript 2.0 en 3.0 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Kassenaar. Lezen Van Duuren Media Handboek ActionScript 2.0 en 3.0 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN