Redelijke godsdienst

Redelijke godsdienst - W. a Brakel | Tiliboo-afrobeat.com

...biedingen in juni -Bekijk alles met brakel redelijke godsdienst! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats ... Redelijke godsdienst - Wilhelmus à Brakel - 9789088653599 ... ... . Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Redelijke Godsdienst, deel 1b - Wilhelmus à Brakel - 9789462788169 - Wilhelmus à Brakel (1635-1711) schreef zijn Redelijke Godsdienst als dogmatiek voor gemeenteleden. De eerste druk kwam uit in 1700, en sindsdien zijn tientallen herdrukken gevolgd. DE REDELIJKE GODSDIENST In welke de Goddelijke waarheden van het genadeverbond worden verklaard, teg ... Redelijke Godsdienst - YouTube ... . DE REDELIJKE GODSDIENST In welke de Goddelijke waarheden van het genadeverbond worden verklaard, tegen partijen beschermd en tot beoefening aangedrongen, alsmede de bedeling des verbonds in het Oude en Nieuwe Testament en de ontmoet...

INFORMATIE

AUTEUR
W. a Brakel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Redelijke godsdienst.pdf

OMSCHRIJVING

Bijbels dagboek bij het boek Redelijke godsdienst van Wilhelmus à Brakel.Het Bijbels dagboek bij Redelijke godsdienst biedt voor elke dag van het jaar een meditatie aan de hand van het gelijknamige boek van Wilhelmus à Brakel. De teksten zijn bewerkt en hertaald naar hedendaags Nederlands. Brakel behandelt onderwerpen als dankbaarheid, christelijke nederigheid en het zingen van Psalmen.Wilhelmus à Brakel (1635-1711) was een Nederlands predikant die bekendheid verwierf door zijn boek Redelijke godsdienst, destijds bedoeld voor de 'gewone kerkleden'. Zijn werk was indertijd onderscheidend doordat het sterk geworteld was in het dagelijks leven van mensen. Dat geldt nu nog steeds.

Wil je het boek lezen?Redelijke godsdienst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. a Brakel. Lezen Redelijke godsdienst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN