Mijn vader Reinder Homan de etser

Mijn vader Reinder Homan de etser - Sara Homan | Tiliboo-afrobeat.com

...ader Reinder Homan de etser' is een indringend document van een dochter, op de drempel van volwassenheid ... Reinder Homan - Wikiwand ... . Verlucht met het nieuwste werk en een ruime selectie van eerdere etsen. Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. Inhoud Taal was de uitgave van haar boek 'Mijn vader Reinder Homan de etser'. Het boek is te koop in Atelier/exposities Homan-Hupkens. Zie boven. Reinder Homan, een poëtisch etser (2014) In deze film van Rob Busquet toont Reinder u een ... Uitgaven - Reinder Homan ... . Zie boven. Reinder Homan, een poëtisch etser (2014) In deze film van Rob Busquet toont Reinder u een kijkje in de keuken van het ets ambacht. Reinder Homan Etser. Vrij werk en opdracht. Atelier-galerie Homan-Hupkens in prent en beeld. Bakhuizen. 'Mijn vader Reinder Homan de etser' In dit bijzondere boek beschrijft Sara Homan (oudste d...

INFORMATIE

AUTEUR
Sara Homan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn vader Reinder Homan de etser.pdf

OMSCHRIJVING

Het atelier van Reinder Homan was de meest geliefde speelplek van zijn dochters Sara en Liza. Al spelend zagen ze hier veel van zijn werk ontstaan.Later realiseert Sara (1991) zich dat haar vader voor haar geboorte op andere plaatsen en in andere ateliers al vele etsen had gemaakt. Nieuwsgierig begint ze te zoeken naar de weg die deze Drentse dorpsjongen in zijn kunstenaarsleven is gegaan. Reinder Homan wist als schooljongen niets van kunst, maar wilde toch naar de kunstacademie. Vervolgens groeide hij uit tot één van Nederlands voornaamste etsers. Sara Homan laat in deze publicatie tevens Ton de Laat (beeldend kunstenaar), Theo Laurentius (kunsthandelaar), Ger Luijten (hoofd Rijksprentenkabinet), Gijsbert van der Wal (kunsthistoricus en journalist) en Mickey Warners van Veen (liefhebber) aan het woord. Zij geven een heldere analyse van het werk en beschouwen ook de persoonlijke kant van de kunstenaar.'mijn vader Reinder Homan de etser' is een indringend document van een dochter, op de drempel van volwassenheid. Verlucht met het nieuwste werk en een ruime selectie van eerdere etsen.

Wil je het boek lezen?Mijn vader Reinder Homan de etser in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sara Homan. Lezen Mijn vader Reinder Homan de etser Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN